Probabil ați observat că creșterea excesivă în greutate poate duce la o mulțime de afecțiuni de sănătate, inclusiv diabet, hipertensiune arterială și boli de inimă. Știai însă că organismul tău stochează și toxine în grăsimea ta? E adevarat!

De ce corpul tău stochează toxine în celulele grase?

În anii 1980, Agenția pentru Protecția Mediului (EPA) a desfășurat un program numit Studiul Național al țesutului adipos uman (NHATS).

Au descoperit că toate probele de grăsime umană conțineau urme de patru solvenți industriali și o dioxină. Nouă substanțe chimice suplimentare, inclusiv încă trei dioxine și un furan au fost găsite în peste 90% din probele de grăsime. Și, în medie, 83 la sută din probe aveau PCB.

Integral pe Doctorul zileiComentarii

nea corectu Si daca slabesc, bai medicii lu peste si oameni de NESTIINTA nu de stiinta ca habar nu aveti,.....de ce nu ma fac bine la loc aveti habar?De ce ma nu mi se vindeca oasele,sa se refaca ,cartilajul,de ce nusi revine pancreasul sa produca si sa regleze insulina si sa echilibreze nivelul de zahar in sange de ce nu intineresc ma nenorocitilor ...DE stiinta ?Ia luminati-ne si pe noi ba da nu in termeni de neintales ci spuneti asa sa priceapatot prostul de 90 de ani de ce le faceti voi de la 50 abonamente le farmacie pentru diabet,hipertensiune,reumatisme si alte alea ,care doar amelioreaza simp[tome dar de vindecat P..a tata.numa cinstita moarte reuseste.Baaaa vaaai de capul vostru si al stiintei voastre ca acest corp omenesc,e acelasi de la facere incoace ,dar prostia si nestiinta a crescut direct proportional cu descifrarea asa zisului genim uman.Haiiii catzzzz

19 august 2021 9:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.