Premierul Florin Cîţu, afirmă că au fost alocate sumele necesare, la rectificarea bugetară, pentru ca cei care se vor vaccina împotriva-COVD-19, să beneficieze de tichete de masă, cadou, în cuantum de 100 de lei. Cîțu susține că și Ministerul Sănătăţii aloca fonduri din actualul buget, pentru a demara mai repede procesul.

„Intră în vigoare acele bonuri de masă, am alocat resursele la rectificarea bugetară. Să ştiţi că Ministerul Sănătăţii ar putea să ia bani din actualul buget, să transfere pentru aceste măsuri şi să fie banii realocaţi la rectificarea bugetară. Eu sunt pregătit să fac aceste lucruri chiar acum, mai sunt, cred, ceva bani şi în Fondul de rezervă, dacă vin cu măsuri acum, repede”, a afirmat premierul, joi seară, într-o emisiune la TVR.

Premierul a declarat că e nevoie de o Hotărâre de Guvern care să reglementeze modul în care se acordă aceste bonificaţii.

Integral pe GândulComentarii

Lumineaza Doamne poporul tau Baaa?vaccinarea si bonurile voastre put a c..at.Puteau si micii care ii dadea unii,dar prostii ii mancau asa.Dar deja ati dus totul la extrem.Am fost prost de m-am vaccinat.neeenorocitilor.

20 august 2021 10:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.