Amploarea valului 4 al pandemiei de COVID-19 depinde de câți dintre noi ne vom vaccina, a afirmat marți ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, într-o conferință de presă comună cu șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Ministerul Sănătății a centralizat paturile de Terapie Intensivă, inclusiv pentru copii, și a cerut inclusiv necesarul de personal din aceste secții, pentru eventuale detașări. 110 paturi ATI COVID pentru copii sunt disponibile în acest moment, însă, la nevoie, copiii pot fi tratați și în secții ATI pentru adulți, ventilatoarele putând fi adaptate.

"Anul trecut pe vremea aceasta aveam în jur de 1.000 de cazuri pe zi. Pregătirea spitalelor, alături de măsurile de protecție, erau singurele lucruri pe care le puteam face. Anul acesta ne putem vaccina", spune ministrul Sănătății, care subliniază că amploarea valului 4 depinde de câți dintre noi aleg să se vaccineze.

Integral pe HotnewsComentarii

Alina Neagu Eu consider ca "imunizarea" si EPILAREA TOTALA (inclusiv în gât, în nas, în urechi, în cur, înceafa si în cavitatea craniana) a EURO-pizdiricii mascate din poza trebuie sa devina o PRIORITATE NATIONALA, ca macar ea sa fie "protejata" si sa scape de "pandemie".

24 august 2021 23:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.