Premierul Florin Cîţu consideră că afirmaţia ministrului Finanţelor, Dan Vîlceanu, potrivit căruia salariul minim net pe economie este de 1.600 de lei, a fost o „gafă”, această valoare urmând a fi atinsă când „economia o va permite”.

„Domnul ministru al Finanţelor era optimist, vedea în viitor cât o să fie salariul minim pe economie. (...) A fost o gafă. Cu siguranţă, astăzi aţi discutat foarte mult despre acest lucru. A fost deliciul presei, dar în acelaşi timp, astăzi, au fost anunţate nişte lucruri foarte importante pentru economie pe care ar trebui să le repete şi o să-i spun să le repete. Acum ştie (n.r. cât e salariul minim pe economie)", a spus Florin Cîţu, marţi, la Parlament, după şedinţa Coaliţiei.

Referindu-se la faptul că el nu a ştiut preţul unei pâini, Cîţu a explicat: "Într-o economie de piaţă, şi asta e partea cea mai frumoasă într-o economie de piaţă, oferta este abundentă. Nu suntem ca în comunism, cu un singur preţ la pâine. De aceea pâinea are mai multe preţuri, ca orice alte produse. Eu am fost foarte onest şi v-am spus despre mine".

Integral pe Digi24Comentarii

albanezul Doi nemernici si prostalai pe deasupra. Johanise, astia seamana cu tine si fac parte din aceasi serviciu?, altfel nu ajungeau la cirma tarii. Gasca ai mai are pe trogloditii Boc ,Flutur, Bogdan, alta lepra din Alba...Etc...

25 august 2021 17:02

ciclop bai idiotule citu, un prost il scuza pe altul!! sunteti penibili !! si curios presedintele "part time si navetist " ii numeste si ii sustine pe acesti asa numiti "ministrii " din "guvernul meu- pohta ce-a pohtit " !! cine se aseamana se aduna !!!

25 august 2021 16:52

Doi habarniști cu tupeu! A tunat și i-a adunat. Am auzit că, mai nou, doamna Dăncilă a deschis o grădiniță pentru politicieni bătuți cu leuca-n cap. Pentru a fi admis, trebuie doar să etalezi ceva cucuie de la leucă. Aștia doi nu au însă vreo problemă la această probă.

25 august 2021 11:00

Gelu Visan Dan Vilceanu il fute-n cur pe Florin Catu

25 august 2021 7:24

Pute Sleahta de incompetenti, infatuati ,cinici si pafaristi !!PNDL-isti !!

25 august 2021 6:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.