Liberalii nu au nevoie de dușmani. Vorba lui Vintilă Brătianu, se au pe ei înșiși.

În mai puțin de un an, PNL a interpretat singur toate rolurile din circul politic și a început cu un număr nemaivăzut până acum: alternanța la guvernare, de la el tot la el. Sigur că s-au mai pomenit schimbări de guverne venite de la același partid. Dar vânătoarea de oameni în administrație, deși ești tot tu la putere, asta merită un loc în programul partidului, ca să nu se piardă.

Dar ce ne-au arătat liberalii cu adevărat important despre politică vine din sfâșierea la scenă deschisă pentru șefia partidului. Încăierarea dintre cei doi capi PNL seamănă cu lupta din poveste, în care Zmeul îl trântește pe Prâslea de intră în pământ până la genunchi, Prâslea se ridică și îl trântește pe Zmeu până la brâu. În acest timp, partidul se duce și el sub 20%, dar nimănui nu pare să-i pese, și chiar asta este lecția predată de liberali.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Pute a cacat, deci e psd-istul Paulus prin zona: 23:39

26 august 2021 9:05

Voiculescu-Varanu' Entitatea "Adrian Cercelescu" vrea sa sa spuna ca la baza fenomenului se afla (eterna) EURO-poolla, pe care ori o sugem / sugeti cf. Sf. "norme" CE în vigoare la data efectuarii felatiei, ori alegeti sa amputati acest organ (vital, n.m. al) UE si sa-l dati la câini (cf- Codexului anti-viol al Presedintelui Moldovei, dl. Stefan cel Mare, n.m.).

25 august 2021 23:39

Si PSD s-a sfasiat liderii: Geoana, Ponta, etc .

25 august 2021 18:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.