Echipa care îl susține pe Florin Cîțu la șefia Partidului Național Liberal a început deja să-și împartă funcțiile în Guvern, în Parlament și în partid, fiind convinsă de victoria pe care o va repurta în data de 25 septembrie.

Un ministru se pregătește să plece din Guvern și din prima linie a conducerii PNL, în schimb vizând a treia funcție în stat. Actualul secretar general ar urma să primească o funcție ministerială, iar două din cele patru funcții de prim-vicepreședinte urmând a fi adjudecate de foști lideri ai PDL. Acest plan ar putea intra însă în coliziune cu o înțelegere subterană pe care Florin Cîțu o are cu actualul lider al USR, Dan Barna, care ar dori, la rândul său, a treia funcție în stat, după „mazilirea” lui Ludovic Orban.

De cealaltă parte, în tabăra Opoziției, miroase a conflict între social-democrații care vor să profite de cearta din interiorul PNL și să depună cât mai grabnic moțiunea de cenzură, și președintele Marcel Ciolacu, liderul formațiunii dorind o moțiune de cenzură abia după ce se încheie alegerile din PNL și USR-PLUS. Pe acest fond, vine un mesaj dur pentru Ciolacu din partea unui apropiat de-ai lui Liviu Dragnea.Deși mai este o lună până la congresul Partidului Național Liberal, când cei 5.000 de delegați vor alege noul președinte al formațiunii pentru următorii patru ani, aripa autoproclamată deja ca fiind câștigătoare, adunată în jurul lui Florin Cîțu, își împarte de pe acum funcțiile atât în interiorul partidului, cât și la Guvern, și la Parlament.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Băă, să nu uitați să-l puneți pă Rareș Bogdan secretar general al partidoiului, ca să-i fie ex-coleg lui Codrin Ștefănescu, ex-coleg similar, că ăla cu capul de gumă, era neo-marxist la PSD, iar acum nu mai e Nimic. Rareș Bogdan o să rămână-n funcția lui fictivă pân-la congres, că dup-aia o să fie șomer cu ștaif.

29 august 2021 19:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.