România nu se poate lăuda până la această oră, cel puțin oficial, cu nici un colaborator afgan extras, în timp ce Polonia a anunțat că a încheiat operațiunile de salvare (peste 1300 de persoane). Alte țări, ca Ungaria, Spania, Germania sau Marea Britanie au scos din Afganistan de ordinul sutelor sau miilor.

Președintele Klaus Iohannis a convocat în ritmul său domol Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT). Ședința pe tema crizei din Afganistan s-a ținut abia ieri, la aproape două săptămâni de la declanșarea iadului pe aeroportul din Kabul. Din comunicatul CSAT aflăm că România se zbate totuși să extragă colaboratori, dar că aceștia, ghinion, nu reușesc să ajungă la aeroport.

”În cadrul ședinței CSAT, s-a stabilit să fie întreprinse, în continuare, demersuri în vederea aducerii în siguranță în România a cetățenilor afgani din categoriile menționate mai sus, dificultăți obiective legate de rațiuni de securitate împiedicând până acum accesul lor în aeroport”, se arată în comunicatul CSAT.

Integral pe G4media.roComentarii

ciclop presedintele "part time si navetist "nu are nimic comun cu tara , are o agenda proprie : - naveta saptamanala Sibiu - Bucuresti si m aintreb de ce platitorii de taxe inclusiv pensionarii sunt obligati sa plateasca "mofturile prezidentiale "m= naveta ; va amintiti cum in primele aparitii "pe sticla "dupa ce a fost uns presedinte cerea "" sa se faca o fonctie si pentru prima doamna "asa de pregatit era incat confunda o gaselnita gazetaresca "prima doamna " cu ceva existent in legislatia si politica statului si cerea musai "o fonctie " - "pas cu pas ", taras -grapis , pe branci vrea sa in cheie si la doilea mandat si cu rezultatul final de 0- 0 al celor doua mandate profesorasul de fizica "s-a scos" -trai nineaca , beneficii "cacalau maria ta"!!! -in a Europa sa de mare se va gasi "o fonctie " mica , mica, cat de mica dar care sa vina si cu ceva imunitate pentru ce-l asteapta "dupa colt = la terminarea mandatului " , nu degeaba a luat "pozitia ghiocelului" in fata marimilor lumii,iar de tara nu-l doare nici in cot !!

27 august 2021 13:55

Dan Tăpălagă Consider prioritară extragerea EURO-pedofililor si bulangiilor elghebete-ORL si în special a dez-axatilor si dez-orientatilor (psiho-)sexual de "gen", care se cred femei, întrucât talibanii vor sa desfinteze WC-urile uni-sex si ăia riscă să ajungă să se cace pe ei (respectiv unii pe altii, n.red.)!

27 august 2021 7:30

Dan Tăpălagă De altminteri nici mama nu se poate lauda cu "extragerea" mea din cavitatea vaginala a Domniei Sale, întrucât eu iesisem deja pe cur, ca sa scap de un eventual avort post-natal (de care înca ma tem si în zilele Dvs., n.m.)

26 august 2021 23:31

Pute El in indolenta si mediocritatea lui a mai trimis 200 de soldati in speranta ca macar pe acestia ii va" extrage" sanatosi acasa !!!Ce mai fac oamenii acestia acolo cand toti se retrag.Cred ca noi destepti cum suntem nu am avut nevoie de colaboratori.

26 august 2021 18:16

Ghinion! .

26 august 2021 17:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.