Copiii mai mici de trei ani pot transmiste infecţia cu coronavirus mai mult decât cei peste 14 ani, atrage atenţia expertul în sănătate publică, Răzvan Cherecheş.

Aceasta este concluzia unui studiu realizat în Ontario, Canada, pe 6.000 de gospodării.

"Copiii sub 3 ani pot să transmită infecția COVID mai mult decât cei peste 14 ani - studiu din Ontario, peste 6000 de gospodării.

Din nefericire, încă nu avem rezultatele trialurilor de vaccinuri pe copii sub 12 ani - probabil prin octombrie vom afla rezultatul studiului", a scris Răzvan Cherecheș, expert în sănătate publică, pe pagina sa de Facebook.

Din ce în ce mai mulți copii se îmbolnăvesc de COVID-19

Cele mai importante două spitale din Capitală nu mai au locuri la ATI pentru bolnavii de COVID, din cauza faptului că varianta Delta se respândeşte mult mai repede şi dă forme de boală mai grave.

Miercuri a fost cel mai mare număr de noi cazuri din 13 mai până acum.

Potrivit Institutului Naţional de Sănătate Publică vârful pandemic va fi la sfârsitul lunii septembrie, atunci când am putea avea aproximativ 4000 de cazuri pe zi, a spus Beatrice Mahler, managerul de la Institutul Marius Nasta.

Secția ATI COVID a celui mai mare spital pediatric din țară, Grigore Alexandrescu, este plină de copii intubați, care se luptă pentru viață.

Secția ATI COVID a Spitalului "Grigore Alexandrescu", plină de copii intubați "Avem cinci paturi ATI COVID. Ele sunt pline. Valul patru a început, crește numărul de pacienți mai ales în sfera pediatrică.

Grupa de vârstă cea mai afectată este 6 luni - 1 an. Atenţie! Majoritatea copiilor care vin cu COVID sunt cu părinți nevaccinați și, din păcate, mulți dintre ei nu cred în virus.

Simptome grave! A crescut foarte mult numărul pacienților cu manifestări grave. Sunt pacienți intubați, cu manifestări respiratorii. La copii", a declarat Laurențiu Ulici, manager Spitalul Grigore Alexandrescu.

Bilanț COVID-19 din 26 august 2021, în România: 1.000 de cazuri noi în 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică anunţă că, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 953 noi cazuri de coronavirus.

Până joi, 26 august, pe teritoriul României au fost confirmate 1.093.924 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

1.053.091 de pacienți au fost declarați vindecați.


Comentarii

Bloomberg: Persoanele vaccinate par să se îmbolnăvească de coronavirus într-o proporție surprinzător de mare. Cu toate acestea, nu este foarte clar care este frecvența exactă a îmbolnăvirilor și nici nu se știe cu certitudine care este probabilitatea ca aceste persoane să răspândească virusul altora. De asemenea, se constată o îngrijorare tot mai mare legată de faptul că persoanele vaccinate ar putea fi mai vulnerabile la forme grave ale bolii decât se credea până acum.

29 august 2021 23:22

MODERNA cu METAL: Japonia confirmă oficial marile „teorii ale conspirației” despre vaccin: compuși magnetici în serul expermiental aruncat la gunoi de Tokio.

29 august 2021 23:21

Gaozar bolsevic care doreste moartea romanilor: Xi Jinping-pong

29 august 2021 23:20

Brigitta Dachmann, o creatoare de pălării de 29 de ani din Cluj-Napoca, a decedat după ce a intrat subit joi în moarte cerebrală. În noiembrie anunțase că va face vaccinul, citând motivele date de Răzvan Cherecheș.

29 august 2021 23:19

Federația Română de Fotbal Luna aceasta a murit și bucătarul Naționalei ("imunizat" & protejat" si el 100%), la doar 53 de ani; aviz amatorilor de senzatii tari si de "caravane

29 august 2021 23:18

Baron în călduri (3) Am stat în carantină și izolare din Martie până-n August 2020, după care am lucrat în condițiile purtării măștii pe față la serviciu, cu testarea temperaturii la intrarea în serviciu, urmate de rutina obișnuită. Rezultatul a fost că deocamdată NU am fost afectat de covid în nici un fel, sunt convins că nu am avut boala până acum și mă voi feri în continuare pe cât posibil să nu fiu molipsit de boală. Purtarea măștii în spațiile închise e prioritară deocamdată, chiar și pentru persoanele vaccinate complet ca subsemnatul, deoarece virusul a avut niște mutații care l-au făcut mai agresiv. Medicina mondialistă mai are niște pași de făcut pentru găsirea medicației optime pentru anihilarea virusului, adică găsirea unui medicament similar anti-gripalelor concentrate care te vindecă de o gripă severă în câteva zile, 2 sau 3 zile. Așa că, pân-atunci, s-auzim numai de bine!

29 august 2021 22:41

Baron în călduri (2) Așa că recent în ultimele 45 de zile am decis să fiu vaccinat cu ambele doze de vaccinul Moderna, pe care l-am suportat bine, n-a existat decât local pe un radial de 8 cm, în jurul inoculării o mică jenă sau mică durere la apăsarea cu palma a locului în primele 3 zile după prima inoculare, iar după 31 de zile de la prima inoculare, am luat a doua doză la care nu am mai avut acea jenă sau durere în jurul locului injecției, dar a doua zi după inoculare mi-a apărut local acolo o mică roșeață care ulterior mi-a provocat mici senzații de mâncărime, așa c-am fost nevoit să scarpin ușor cu unghiile zona respectivă, senzație de altminteri plăcută care nu m-a deranjat. Mica erupție cutanată, nu m-a deranjat nici ea, așa că deocamdată pot spune că actualmente sunt imunizat și pregătit din acest punct de vedere. Iar faptul c-am purtat cea mai mare parte a timpului numai mască neconformă, adică mască ce a fost confecționată din două straturi de polistiren, demonstrează cert faptul că o mască indiferent că e una conformă sau neconformă standardelor de utilizare, te protejează bine, condiția rămânând evitarea locurilor închise aglomerate și izolarea în carantină strictă de la început, pentru primul an al epidemiei, urmată acum de o relaxare.

29 august 2021 22:41

Baron în călduri (1) Băăă, ce-mi place mie dă ăsta cu barba pân-la pulă, e ditamai Clarvăzătorul nene, e Ăla care le știe pă toate. Acum, sărmanul chiar dac-arată ca un călugăr rebutat, e bine intenționat și se pare că-n statisticile lui cam spune lucrurile pă șleau, adicătelea reale. Problema e una, virusul e al dracului dă letal, iar deocamdată în afară dă vaccinuri, NU există altă metodă de protecție mai bună. Atunci, ce trebuie să faci? Să stai s-aștepți să te muiască covidul? Sau te vaccinezi, pentru că NU ai altă soluție? Dintre toate vaccinurile ălea dă la început prezentate cu mare pompă, am stat în dubiu și-n așteptare motivat de ideea de a nu mă vaccina deocamdată, până la relevările că Astra-Zeneca și cel de la Johnson % Johnson au provocat decese cauzate de cheaguri de sânge. Înițial la apariția tuturor vaccinurilor și la trecerea la inocularea masivă la scară mondialistă, mă gândeam că cea mai bună opțiune ar fi vaccinul Johnson & Johnson, dar ulterior mi-am schimbat intențiile. Așa că am exclus Astra-Zeneca și Johnson & Johnson, dar mai apoi am exlus și Pfizerul, pentru că a cauzat inflamații ale cordului sau miocardită la unele persoane vaccinate.

29 august 2021 22:40

@ Joe Ronbinet Gaina pt Ion Creanga Băi Muie Paulus, ce pula calului faci? Îi numeri gâlcii sosiei tale Ecce Kurrupt alias Ion Creangă? Băăă, da mari jmecheri sunteți voi! Amândoi bolnavi dă gâlci, dă sculament, dă sifilis, dă șancru, sunteți amândoi betegi de mama focului nene. Ia sugeți voi Ruso-Pula că numai aia vă vindecă și de covid și de toate beteșugurile voastre. Panaceu mai universal ca ăsta nu există. Ruso-Muie, că e dă la neo-marxism cetire!

29 august 2021 21:58

Nicolae Badalau Am fost ieri la o nunta la Domeniul cu Palmieri din com. Singureni, jud. Giurgiu. Am luat 4 postaci psd-isti cu mine ca sa ne suga pula dupa program. Au inghitit tot. Le-a placut mult pula d-lui primar interlop rrom psd-ist poreclit "Mânuță"

29 august 2021 8:20

Baron in calduri: As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! 9:01

28 august 2021 15:03

Joe Ronbinet Gaina pt Ion Creanga Ba, Ioane si Creanga, ai avut si galci? Ca pe vremea copilariei si adolescentei noastre, se pare ca suntem cam pe-acolo cu varsta, era la moda scullamentul. Si la tati si la fii, nu galcile, da-te-n poolha de smeker!

28 august 2021 13:25

De unde a mai apărut și BOULEA asta de cherecheș Ce față de TALIBAN împuțit ai razvane!!!!! Oligofrenule!!!!Marș-n morții m..i de kkt bolnav!!!!!

28 august 2021 9:01

Ion Creangă Și când te gândești că, pe vremea copilăriei mele, pruncii mai și răceau, mai făceau și gâlci, dar rămâneau cu anticorpi pe toată viața. Că de murit, nu prea mureau. Acu, cu moda aiasta a Covidului, nimic nu mai e cum o fost. Dacă a strănutat copilașul, sau a tras un pârț, cine dintre doftori să-și mai bată capul cu el?! Îl trimit la terapie intensivă, îi bagă furtunul cu hoxigen pe gărgălog și scapă cine dă Doamne-Doamne!!! În felul aista, statistica arată și ea mulțumitor ochilor Marelui Satan.

28 august 2021 7:27

Federația Română de Fotbal Luna aceasta a murit și bucătarul Naționalei ("imunizat" & protejat" si el 100%), la doar 53 de ani; aviz amatorilor de senzatii tari si de "caravane".

27 august 2021 22:14

MODERNA cu METAL: Japonia confirmă oficial marile „teorii ale conspirației” despre vaccin: compuși magnetici în serul expermiental aruncat la gunoi de Tokio.

27 august 2021 21:53

Persoanele vaccinate par să se îmbolnăvească de coronavirus într-o proporție surprinzător de mare. Cu toate acestea, nu este foarte clar care este frecvența exactă a îmbolnăvirilor și nici nu se știe cu certitudine care este probabilitatea ca aceste persoane să răspândească virusul altora. De asemenea, se constată o îngrijorare tot mai mare legată de faptul că persoanele vaccinate ar putea fi mai vulnerabile la forme grave ale bolii decât se credea până acum (cf. Bloomberg)

27 august 2021 21:51

Asociația Poliției din Toronto (TPA) a luat poziție în legătură cu intenția Serviciului de Poliție din Toronto (TPS) de a impune vaccinurile Covid-19 la toți angajații, atât ofițerilor în uniformă, cât și civililor, anunțând marți că „nu susține anunțul privind vaccinarea sau informarea obligatorii”, informează LifeSiteNews.

27 august 2021 21:50

Federația Română de Fotbal a anunțat că antrenorul secund al echipei naționale, Nicolae Dică, a fost testat pozitiv cu COVID-19 și va intra în izolare. Antrenorul s-a vaccinat împotriva COVID-19 în luna februarie.

27 august 2021 21:48

Brigitta Dachmann, o creatoare de pălării de 29 de ani din Cluj-Napoca, a decedat după ce a intrat subit joi în moarte cerebrală. În noiembrie anunțase că va face vaccinul, citând motivele date de Răzvan Cherecheș.

27 august 2021 21:46

@Găozar bolșevic... Și cum argumentezi afirmația asta, idiotule?! Tu mai citești și altceva decât propaganda manipulatorie a idioților care au cumpărat 120 de milioane de doze de vaccin pentru nici 10 milioane de români vaccinabili la ora respectivă, când nu erau luați în calcul copiii și adolescnții?

27 august 2021 19:48

Gaozar bolsevic care doreste moartea romanilor 17:25

27 august 2021 18:59

Ce tot insitați pe spusele Mafaldei ăstieia cu barbă?! Știe ăsta virusologie cam cât a uitat Baba Vanga. Cine vrea să-și dea seama cam cum stă treaba, n-are decât să urmărească situația din Israel, unde vaxcinarea galopantă face prăpăd și unde cei mai vulnerabili par să devină chiar vaccinații!!! Măcar oficialii de acolo nu ascund adevărul sub preș, ci îl comunică lumii întregi. Faptul că au ajuns să fie infectați și copiii se datorează atât „ajustărilor” pe care le fac creatorii virusului, cât și faptului că vaccinurile perturbă mecanismele naturale ale sistemului imunitar, format din anticorpii naturali obținuți din îndelunga competiție cu miile și miile de viruși cu care se confruntă. Dacă totuși celula ajunge să fie infectată, intervin pe rând alte componente ale sistemului imunitar, între care fagocitele, limfocitele și leucocitele. Anticorpii produși de vaccin perturbă ordinea de bătaie a sistemului natural, făcând pacientului mai mult rău decât bine. De aceea este vital ca bătălia cu virusul să înceapă cât mai precoce, cu antivirale, pentru a nu permite virusului să se multiplice și să treacă spre plămâni și sânge de bariera căilor respiratorii superioare. Când bolnavul ajunge la terapie intensivă intensivă, Dumnezeu cu mila... Escrocul ăsta bărbos este plătit să sperie lumea, nu să învețe pe cineva cum să scape de Covid ACASĂ, în 2-3 zile!

27 august 2021 17:25

Fute repede un sobolan negationist! Pune-ti prezervativ si poarta masca. Si ai grija! Au paduchi!

27 august 2021 12:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.