Proliferează în ultima vreme discursurile publice privind amenințările iminente la adresa noastră: la adresa României, la adresa identității noastre, a credinței noastre, a sexualității noastre. Dușmanul e peste tot, e la porțile cetății și doar vigilența noastră neîntreruptă ne mai poate feri de dezastru.

Într-un spectru larg, trag semnale de alarmă și se arată pregătiți să ne apere de toate pericolele personalități și instituții: intelectuali de vază, consilieri de tot felul, oameni politici, primari ai marilor orașe, PSD, PNL, AUR, BOR, cultele neoprotestante, Academia Română, CpF, Noua Dreaptă, atâta lume stă cu arma la picior și ne păzește de ce e mai rău. E clar, cetatea noastră e asediată.

Dar mitul cetății asediate nu e nou: el revine, mereu și mereu, ori de câte ori oamenii importanți ai prezentului nu sunt în stare să construiască un proiect de viitor pentru o societate. Și atunci, ca să-și ascundă îngustimea și lipsa de pricepere, se întorc comod spre soluția cea mai la îndemână: fabricarea de dușmani.

Integral pe RepublicaComentarii

Eric Clapton, nou protest artistic anti-Dictatura Covid: „Acest lucru trebuie să se oprească”. Unde sunt artiștii noștri?

29 august 2021 23:35

Ciprian Mihali Repet: îndemnul meu catre Dvs. e sa va adânciti în studiul legislatiei UE care reglementeaza EURO-felatia (suptul EURO-poollii, n.m.) si sa va mariti (drastic) capacitatea de absorbtie, ca sa nu ratati momentul ejacularii "fondurilor" în ciock-ul Dvs.!

29 august 2021 23:11

xyz = Ecce Kur Rupt, membru in PCR/PSD de 50 de ani, belșevic distrus de sodomie scarboasa fiinta

29 august 2021 16:16

xyz "Dar de criza de prezervative nu zise nimic nenea Adolf ăsta? Păi dacă nu ecce prezervative, oamenii se f... în draci, femei cu bărbat, populația globului explodează, iar de la populație ni se trage încălzirea globală, creșterea prețurilor, inflația, tâmpirea de tot a neomarxiștilor școliți în Universități gen Nenea Spiru, accidentarea lui Gigel Coman, impotența femeilor-bărbat, multiplicarea paroxistică a bășinilor de măgar și câte și mai câte teme asupra cărora marele nostru preziDAC nu s-a pronunțatără anche! Așa că nene Adolf Wehrner, atenție la prezervative că rămâne șefa protocolului gravidă și naște dracului vreun pui de marinar chior!" Cititi acest excelent pamflet, si radeti cu gura pana la urechi, de neomarxistul-sef, cu pretentii ridicole de mare-om-de- Stat.

29 august 2021 12:21

Baron in calduri Nu dau muie la cacati aburinzi ca tine

29 august 2021 9:58

Postac bolsevic gaozar deconspirat 12:55

28 august 2021 14:40

@Baron în călduri Un căcat mare aburind nu vrei, idiotule?

28 august 2021 12:55

Nu Hanibal ecce la porțile Romei, ci neomarxistul Ciprian Mihali. Elefanții lui Hanibal nu face nici cinci parale găurite în fața dronelor cu dejecții globaliste, doldora de Covid-19, ale proletarului internaționalist Ciprian Mihali, care vrea a se uni cu famelia Rothschild, dar nu poate trece de portarul Gates! Deocamdată, muncește din greu cu gura și cu limba la curul lui Soros, ca să-i pună o vor bună la Gates.

28 august 2021 7:03

Paulus Bine, dar nici mitul cetatii ne-asediate nu e nou, nu?! În fond, toate hoardele neo-djihadiste si toate "ONG"-urile specializate în razboiul hibrid încearca, în mod firesc (inclusiv. prin cozile lor de topr din "presa libera") sa-i convinga pe asediati ca nu-i pândeste niciun pericol, nu-i asa?!

28 august 2021 6:06

Ciprian Mihali Îndemnaul meu catre Dvs. e sa va adânciti în studiul legislatiei UE care reglementeaza EURO-felatia (suptul EURO-poollii, n.m.) si sa va mariti (drastic) capacitatea de absorbtie, ca sa nu ratati momentul ejacularii "fondurilor" în ciock-ul Dvs.!

27 august 2021 22:29

Baron in calduri: As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! .

27 august 2021 17:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.