Ultimele zile n-au fost prea bune pentru PNL. Nu ştiu cum s-au aliniat astrele, dar cinci demnitari ai celui mai important partid al coaliţiei majoritare şi-au dat în petec, stârnind numeroase întrebări despre capacitatea de a guverna a peneliştilor.

Primul e proaspăt numitul ministru de la finanţe. Fost lider al tineretului pesedist, recuperat la o dată incertă de PNL, Dan Vâlceanu s-a făcut de râs atunci când a fost întrebat de o ziaristă care e nivelul salariului minim. N-a ştiut. Ignoranţa l-a incomodat în primul rând pe premier, care a insistat să-l numească în funcţie, forţând chiar o coalizare a întregului Birou Permanent Naţional împotriva obiecţiilor exprimate de Ludovic Orban, actualul lider al partidului.

Al doilea demnitar al PNL care a stârnit stupoare e Sorin Cîmpeanu. Obosit de multele încercări eşuate de a proteja plagiatorii cocoţaţi în funcţii publice, ministrul educaţiei a lansat o nouă fumigenă: ideea de a plăti universităţile pentru a acoperi – prin verificări interne – fraudele girate în perioada 1990-2016 în şcolile doctorale. Suma promisă – 80 de euro pentru fiecare teză verificată – i-a trimis pe mulţi cu gândul la Ceauşescu, care promitea pe 21 decembrie 1989 un plus de 100 de lei la salariu, doar-doar va rămâne în funcţie.

Integral pe AdevărulComentarii

xyz, cel ce urineaza pe un ciclop ghebos ciclop, muist analfaceb bolsevic "s-au" se scrie "Sau". Si mai vorbesti de educatie bolshevic ghebos ce esti...

31 august 2021 8:00

pensionar O mizerie sunt pe-ne-listii exact ca si pe-se-distii, ca u-de-meristii, toti sunt mincinosi, hoti, excroci, nemernici,...

31 august 2021 7:24

@xyz Despre fina doamnă Veorica? Excelentă, muistule! Nu știu când vom mai avea un primministru mai corect și mai decent decât dumnia sa. Pe la spate s-o iei violent pe mă-ta, care nu te-a educat, s-au ... mai bine nu, să nu amestecăm în mizeria condiției tale umane copii nevinovți!

30 august 2021 17:47

xyz ciclop, ai dreptate, lua-te-as violent pe la spate. De Veorica Păduchi-Lați Dăncilă ce spui?

30 august 2021 14:30

ciclop aveti pretentii prea mari de la pnl- partidul care a avut doi presedinti REPETENTI : - tariceanu , repetent la facultatea de constructii hidrotehnice - antonecu - din neamul lui cacarau - repetent la facultatea de istorie ! asa cap asa caciula sau pestele de la cap se-m pute !!

30 august 2021 12:55

ciclop "asa cap asa caciula " spune o vorba veche , tradus in actualitate : asa cap- presedintele " part time si primul navetist al tarii" , asa caciula - "guvernul meu = guvernul dezastrului tarii" - pohta ce-a pohtit "' presedintele " part time" si "primul navetist al tarii"

30 august 2021 12:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.