Premierul Florin Cîţu a anunţat, marţi, că preţurile la energie nu vor fi plafonate şi a subliniat că România are nevoie de independenţă energetică. Soluția pentru iarna aceasta este o compensare parțială a facturilor, detaliile se discută la această oră.

„Există o îngrijorare în spaţiul public care se accentuează în ceea ce priveşte preţurile la energie, în special pentru că vine sezonul de iarnă – plata facturilor – şi atunci trebuie să venim cu soluţii. Bineînţeles că soluţia asupra preţurilor nu poate să vină de la premier, trebuie să găsim soluţia împreună. Vă spun din capul locului că nu vom interveni pentru a plafona preţurile, asta ca să fie foarte clar”, a declarat premierul la Guvern.

Cîțu a vorbit din nou despre soluția de a se compensa o parte din facturile clienților casnici în această iarnă. “Să vedem detaliile, să compensăm o pate din factura pentru această iarnă, sa găsim forma finală repede”, a spus premierul la debutul ședinței cu miniștrii Muncii și Energiei și ai ANPC și ANRE pe tema facturilor ridicate la utilități.

Integral pe economica.netComentarii

ion Text memorabil gandit de profesionisti cu experiente :"Am fost 11 ani broker pe bursă. Am lucrat cu cei mai buni jucători din piață la vremea aceea. Ca să poți rezistă în acea lume și să fii în top trebuie să ai o mentalitate de gambler (jucător - n.r.). Asta îți deformează personalitatea în timp. Ajungi la un anume nivel de insensibilitate, iar riscul devine un mod de viață. În viață reală devii distopic și chiar periculos. Pariezi viețile oamenilor ca și banii. Ești dispus să pui totul la bătaie pentru marele pot. Văzându-l pe Cîțu în ultimele zile, am avut o revelație. Băiatul asta nu face politică, ci pariază o miză. Indiferent de costuri, va merge până la capăt” - a scris brokerul ....

4 septembrie 2021 11:16

pensionar revoltat ABCD, te-as fute-n cur nonstop! Ma escita, felul tau efeminat de a fi.

1 septembrie 2021 11:58

ABCD ” Trebuie să le explicăm oamenilor ce s-a întâmplat…” slobozeste pe gaura gurii – dupa ce si-a tras praful pe nas, acest descreierat de Catu, fixat de Piaza Rea Johanis, sa nenoroceasca o Tara intreaga ! Adica, tragatorul pe nas, ofera „explicatii” romanilor ingroziti de facturile uriase la electr si gaze, in loc de STOPAREA imediata a genocidului prin frig si intuneric, initiat de multinationalele criminale. Vreun haiduc sa-i vina de hac, acestui netrebnic de Catu…

1 septembrie 2021 10:05

„Nu plafonăm prețurile la energie”! Propoziția asta arată clar că derbedeul e pe felie cu caracațița tansnaționalelor care au pus laba pe tot ce mișcă în Românica. Le lasă „să-și ia tot tainul ” pe care îl poftesc, fără vreun deranj, și încearcă să limiteze dezastrul autohtonilor prin stoarcerea, tot de afară, și a anemicului buget de stat. Pentru a ține bugetul în viață, incompetentul derbedeu Căcîțu recurge la împrumuturi halucinante și mai aplică o lovitură mortală în rinichi României prin dobânzile faraonice ce o vor copleși până la dispariția ca stat și ca națiune! Deocamdată, idiotul ăsta de așa-zis primministru nu face decât să mute povara jafului la care ecce supusă Românica de pe un umăr pe celălalt al poporului român. Căci asta e, o simplă păcăleală această așa-zisă compensare. Jaful rămâne și se oficializează ca metodă de sifonare a banilor României și ai românilor. Iar vânzătorul pe nimic al intereselor naționale, marele liberal neomarxist Căcîțu, cu mâna bleagă a Ghiolbanului de la Cotroceni, va fi sprijinit din exterior să rămână la Palatul Victoria, de unde să facă marele salt la cel de la Cotroceni. Somn ușor, români! Nu este urarea mea, ci a scârbiciiloe secrete, care fac efectiv jocul dictat de afară.

1 septembrie 2021 8:48

pensionar revoltat Bine ca ai plafonat pensiile celor care au muncit corect 40 de ani , sa n-ai noroc nemernicule.

1 septembrie 2021 7:37

pensionar Bai puscariasule , belesti tu pula de idiot, esti mai excroc decat Dancila si mai prostanac.

1 septembrie 2021 7:36

Mihai Nicuț. Mâine promis sa va public un nou "articol" ilustrat, cu EURO-maimutza mascata din poza cu un joint de grass în bot, din care trage prin gaura dela masca!

31 august 2021 23:03

Fute repede un sobolan-liliac Xi Jinping bolșevic! Acum! . .

31 august 2021 23:00

Serban Nicolae si tu Nicule il futi in cur pe lesinatul asta?

31 august 2021 22:35

Nicolae Badalau, cel ce-l fute-n cur pe ABCD ABCD, degeaba tot postezi pt PSD. Adu cheile de la garsoniera. Ce-a fost intre noi s-a terminat!

31 august 2021 18:10

ABCD ” Trebuie să le explicăm oamenilor ce s-a întâmplat…” slobozeste pe gaura gurii – dupa ce si-a tras praful pe nas, acest descreierat de Catu, fixat de Piaza Rea Johanis, sa nenoroceasca o Tara intreaga ! Adica, tragatorul pe nas, ofera „explicatii” romanilor ingroziti de facturile uriase la electr si gaze, in loc de STOPAREA imediata a genocidului prin frig si intuneric, initiat de multinationalele criminale. Vreun haiduc sa-i vina de hac, acestui netrebnic de Catu…

31 august 2021 14:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.