Vârtejul prețurilor la energie a ajuns în Palatul Victoria. Miniștrii află cu uimire că facturile îi lovesc și pe ei. Nu neapărat la buzunar, ci acolo unde îi doare, adică la credibilitate și încredere. Sondajele lui Pieleanu îi dezbracă pe politicieni și-i plimbă prin oraș. Cel mai dezbrăcat, ajuns în doar în câteva zile în costumul lui Adam, este chiar șeful echipei, primul dintre miniștri.

După tinicheaua arestării în Statele Unite, mult mai gravă pentru CV-ul lui Vasile Florin Cîțu este țeapa dată unei bănci americane, care îl scoate pe tușă, potrivit sondajului. Investigarea sociologică nu are efect executoriu, dar într-o țară normală influențează deciziile la nivel înalt. Faptul că 42 la sută dintre respondenți consideră că premierul Cîțu ar trebui demis după „odiseea americană”, dar el se mai află în post îl pune pe președintele Iohannis într-o poziție foarte complicată, de renunțare la elementele cele mai simple din „Minima moralia”.

Andrei Pleșu crede că „singura autoritate pe care conștiința individuală nu și-o pune niciodată sau aproape niciodată la îndoială e autoritatea morală. Capacitatea de a distinge între bine și rău, între viciu și virtute, dreptate și nedreptate pare a fi la îndemâna tuturor”, dar schița de etică a filozofului este drastic contrazisă de politicieni. Un caz-școală în derulare este cursa pentru președinția PNL, care devine tot mai clar o acțiune de demolare a singurului partid istoric rămas pe scenă, programat să fie îngropat, îmbălsămat pe platforma autointitulată „progresistă”.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Baronul în călduri Ji Xin Ping Pong Dragii mei dragi, dragilor mei dragi și iubiți neo-marxiști, eu vă transmit un mesaj din toată ființa mea neo-marxistă. Beliți Bula Better! De ce? Păi, eu le cam știu pe astea cu BBB că eu am suflat în țucal pe la Better Business Bureau pe meleagurile alea, așa că ascultați-mă pe mine că eu le știu pe toate astea ce țin de neo-marxismul nostru mult stimat și mult iubit. Vă iubesc cârnațul și belesc bula better și cu gura și cu curu, vorba cântecului, duru, duru, etc. (n.m.) Iubesc numai muia en-passant! (n.red.) Sug Euro-Pula, deci exist și # REZIST în chiloți la metrou! Cu respect, Paulus

4 septembrie 2021 7:23

Florin Cǎcîţu De marihuana m-am lasat si intentionez sa recurg la perlandez în caz de sevraj.

2 septembrie 2021 8:19

Baron in calduri: BBB (Beliți Bula Betăr). (tot) #Acum!

2 septembrie 2021 8:16

Baron in calduri: sa-l fut în nas pe Xi Jinping-pong, cu liliecii lui cu tot. #Acum!

2 septembrie 2021 8:15

Victor Ponta, ofiter SIE, mason, homosexual Eu+, te-as fute-n cur.

2 septembrie 2021 0:42

Eu+ Nu progresistii sunt de vina, ci liberalii ca nu respecta protocolul.

1 septembrie 2021 16:23

As da o muie. Vreau postac neo-marxist, Acum! .

1 septembrie 2021 11:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.