Soarta lui Florin Cîțu, în mâna lui Ludovic Orban, la opt luni de la preluarea mandatului de premier! Liderii coaliției discută joi despre criza majoră în care se află după mutările premierului. Totul din cauza programului de investiții „Anghel Saligny” și după demiterea ministrului Stelian Ion de la Justiție.

La ședința crucială de joi participă Ludovic Orban, ca președinte al PNL, nu și Florin Cîțu, alături de ceilalți lideri ai USR-PLUS și UDMR. Întâlnirea a fost cerută de liderii USR-PLUS, înainte de ultimatumul transmis, în special PNL, din cauza lui Florin Cîțu. Aceștia au anunțat că vor vota dărâmarea unui Cabinet condus de Florin Cîțu, umăr la umăr cu PSD și AUR.

Toate acestea după ce și președintele Klaus Iohannis le-a cerut guvernanților și celor din Opoziție să lase luptele politice și să dea dovadă de maturitate și să se ocupe de problemele românilor.

Integral pe Realitatea.netComentarii

x Consumatorul de prafuri - se stie, devine tot mai furios, mai violent, mai descreierat, caci prafurile fac ravagii in creierul consumatorului Catu, care, urgent, trebuie debarcat. Spre binele Tarii si al romanilor.

2 septembrie 2021 9:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.