Se nasc așa în România niște revoluții radicale de nici nu înțelegi cine ce cere, cine pentru ce se ceartă. În general, ele se petrec la putere, adică cei care sunt la butoane urlă împotriva butoanelor. Irelevanța bătăliilor e direct proporțională cu măsura problemelor de rând: salarii, facturi, paturi de spital.

Nu aveți sentimentul acela apăsător că vă uitați la un meci pe viață și pe moarte din care nu înțelegeți nimic? Cam toate ”revoluțiile” de dreapta din ultimii ani au avut o notă comună: multă furie, dar cauze vagi, naive, care de altfel se întorc în capul lor și al electoratului.

Singura întrebare legitimă ar fi: de ce nu cade premierul de la facturile la energie, de ce nu cade de la inflația care ne va lovi pe mai toți?

Integral pe LibertateaComentarii

Atenție! Nimeni Costi Rogojină ăsta ne spuneacă cum că căcare USR a făcutără un tantrum. Tantrum? Adică ce pula calului e tantrum? În limba română cuvântul tantrum NU există. Dar acest cuvânt există-n limba engleză, unde el însemnează cu totul altceva. Imbecilul ăsta de Pulă Rogozanu știe ce însemnează tradus pă românește cuvântul tantrum? Dacă nu știe, atunci să sugă pula și să facă mucles în pizdoiul lui mă-sa. Te-n gură să te fut cu tantrum-ul tău cu tot. Muie!

4 septembrie 2021 7:22

ion Baronule in calduri, da-i o muie sora-ti si fiica-ti, si, daca nu te saturi, da-i si bunica-ti...

2 septembrie 2021 15:16

Baronule, e disponibilă mă-ta... .

2 septembrie 2021 10:26

Baron in calduri: As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! .

2 septembrie 2021 10:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.