Lucian Bode, ministrul interimar al justiției, a susținut joi prima conferință de presă de la preluarea mandatului. Bode, care este și ministru al afacerilor interne, a declarat că va aviza programul Anghel Saligny, cel care a băgat coaliția în criză.

„Am acceptat să preiau interimatul pentru maximum 45 de zile, mânat de dorința de a face ca această structură fundamentală în arhitectura statului român să funcționeze. Sunt un om al dialogului, al echilibrului și am venit aici cu încredere. Cunosc o parte din problematica Ministerului Justiției din perspectiva unor proiecte comune”, a transmis Lucian Bode, ministrul interimar al justiției, în prima conferință de presă. Bode a numit apoi prioritățile sale ca ministru al justiției.

„În primul rând, în ceea ce privește planul național de investiții Anghel Saligny, acest proiect a fost dezbătut în primă lectură, în urmă cu trei săptămâni în Guvern, și așa cum rezultă din primele discuții pe care le-am avut cu specialiștii, cunoscând subiectul în linii mari, în această seară ne vom consulta cu echipa de la Ministerul Dezvoltării și cu siguranță voi aviza acest proiect”, a transmis Lucian Bode.

Integral pe LibertateaComentarii

pensionar Ba slugoi, timpit, bea o palinca si te culca daca mergi la Zalau.

3 septembrie 2021 7:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.