Actorul Marius Manole a ajuns joi seară la protestul din Piața Victoriei, după ce a lansat un apel public pentru venirea în fața Guvernului. Zeci de români au ieșit în stradă împotriva lui Florin Cîțu. Artistul a anunțat protestul programat sâmbătă seară în fața Executivului, de la ora 18.00, și a spus că se va ieși în stradă până pleacă Florin Cîțu, pe care-l acuză că „are un guvern pe persoană fizică” și îl compară cu Liviu Dragnea, de acum trei ani.

Actorul Marius Manole a chemat la proteste pentru debarcarea lui Florin Cîțu din vârful Guvernului. Susținătorii USR îl acuză pe actualul premier de abuz pentru revocarea din funcție a lui Stelian Ion de la Ministerul Justiției. În același timp, un protest amplu a fost anunțat pentru sâmbătă seară în fața Guvernului.

„Vom ieși până pleacă Florin Cîțu. Sunt convins că se întâmplă o hoție pe față. PNL este fix același lucru ca PSD. Am ajuns fix la o guvernare ca acum 3 ani de zile. Este foarte trist, dezamăgitor”, a declarat Marius Manole, la Realitatea PLUS, joi seară, din Piața Victoriei.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Singura solutie Poporul trebuie sa iasa in strada sa ceara ALEGERI ANTICIPATE !!

3 septembrie 2021 15:25

#rezistacii!!! Politica se face în parlament nu în strada, asta daca nu sunteți TALIBANI???!!!

3 septembrie 2021 15:17

xyz "Are dreptate USR-PLUS cînd zice „Fără Cîțu” la guvernare? Cam are! Urîtul acesta obraznic demolează orice ca să-și extindă puterea. Minte, ocolește, calcă în picioare, are tupeu de spărgător, împrumută prostește! Isteric, hăbăuc, nexperimentat, găunos și flămînd de bani și putere îi duce pe cei din USR-PLUS în situația de a avea dreptate. Cu un așa zănatic, ne ducem dracului!"

3 septembrie 2021 8:44

Lute mai Manole ai vezut ce presedinte au astia in Ucraina si vrei si tu,Stai baiete pe craca ta ,adica teatru ,ca in politica ti-ai dat examenul ,lasa treaba asta la altii !!

3 septembrie 2021 7:56

Lute mai Manole ai vezut ce presedinte au astia in Ucraina si vrei si tu,Stai baiete pe craca ta ,adica teatru ,ca in politica ti-ai dat examenul ,lasa treaba asta la altii !!

3 septembrie 2021 7:56

xyz "Are dreptate USR-PLUS cînd zice „Fără Cîțu” la guvernare? Cam are! Urîtul acesta obraznic demolează orice ca să-și extindă puterea. Minte, ocolește, calcă în picioare, are tupeu de spărgător, împrumută prostește! Isteric, hăbăuc, nexperimentat, găunos și flămînd de bani și putere îi duce pe cei din USR-PLUS în situația de a avea dreptate. Cu un așa zănatic, ne ducem dracului!" citat din presa care conteaza.

3 septembrie 2021 7:22

Capt de drum D-le Manole, poporul trebuie sa iasa in Piata Victoriei, nu doar pt. a da jos pe Catu ci pentru a goni intrega aceasta coalitie de guvernare care dupa cum se vede ruineaza tara. Totul este in haos, tara e lasata de izbeliste .

3 septembrie 2021 0:54

Pute a căcat, deci e mao-mu-istul Xi Jinping prin zonă. #Acum!

2 septembrie 2021 22:58

Ioana Stanescu: Cotatia la Bursa a succesului în tentativa de capturare, "vaccinare", ^imunizare", "protejare" & mascaradare (coaserea, sudarea, nituirea, baterea în cuie, însurubarea si/sau lipirea mastii pe botu' progresizdului din poza, n.m.) a atins un nivel de vis - aviz investitorilor!

2 septembrie 2021 22:56

Pute a căcat, deci e psd-istul Paulus prin zonă 22:27

2 septembrie 2021 22:46

Marius Manole #Sug EURO-poolla pornind de la "Nucleu' Dur", #sccesez "fonduri", #pun mâna pe Justitie & #REZIST!

2 septembrie 2021 22:27

(i-)Realitatea PLUS Fukcem un (sex-)appel la cetatenii de bulan-"gen" elghebete-ORL sa iasa în numar cât mai mare (cel putin 5-6 buc., n.red.) în strada / pe ulitze / prin pietze / pe maidane / pe balcon / la WC, etc si sa fucka ca toti EURO-dracii ca sa se care alde Cacâtzu' si sa mai captureze si ei niscaiva minori, sa-i "educe" sexual!

2 septembrie 2021 22:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.