Guvernul a adoptat, în ședința de la ora 16, controversatul program național de investiții „Anghel Saligny” care a stat la baza scandalului din coaliție. USR PLUS a boicotat ședința și a cerut demisia premierului Florin Cîțu, ca urmare a demiterii lui Stelian Ion din fruntea Ministerului Justiției. Premierul l-a revocat miercuri pe Stelian Ion pentru că nu a avizat programul „Anghel Saligny”. Ordonanța de urgență de adoptare a programului este singurul punct de pe ordinea de zi.

Principalele declarații ale premierului Florin Cîțu, la finalul ședinței de guvern

* Am adoptat programul „Anghel Saligny”. Nu am făcut decât să respectăm programul de guvernare. Cine spune altceva, minte.

* Din păcate, colegii de la USR PLUS, deşi este în atribuţia lor de miniştri şi sunt plătiţi pentru asta, nu au venit la şedinţa de guvern.

* În câteva săptămâni, avem PNRR, care va aduce în România investiţii de aproape 30 miliarde euro. Doar această coaliţie, din punctul meu de vedere, poate să implementeze acest program de investiţii.

Integral pe LibertateaComentarii

USR+PLUS-tii ar vrea și ”la podul cu slănină dar și cu furci și topoare la răzmeriță”....Adică Ghinea și Drulă și ăilalți să se ”lingă” în Milioane de Euro dar și să aibă drujba cu ei ”să taie tot” !....USR+PLUS-iștilor, dacă sunteți Infantili și Proști....Voi ce credeați, că o să ieșiți imaculați din această afacere, victorioși pe un cal alb ?....PSD-iștii fiind Partidul cu cei mai mulți Parlamentari vor depune Moțiunea lor unde se ”borăște” totul și despe PNL-u dar și despre USR+PLUS....Și când or citi-o în Parlament c-ați fost idioți și incopetenți și voi la Guvernare iar voi USR+PLUS-iștii cu coada între picioare să votați că sunteți deacord că sunteți proști și habar n-aveți să guvernați....Și USR+PLUS-iștilor, habar n-aveți de politică că de aceea unii v-au făcut ”Pitici de Grădină” iar alții ”Miniștrii în pantaloni scurți” !...Și au dreptate !....

5 septembrie 2021 17:11

noi Text memorabil din experientele unor profesionisti : "Am fost 11 ani broker pe bursă. Am lucrat cu cei mai buni jucători din piață la vremea aceea. Ca să poți rezistă în acea lume și să fii în top trebuie să ai o mentalitate de gambler (jucător - n.r.). Asta îți deformează personalitatea în timp. Ajungi la un anume nivel de insensibilitate, iar riscul devine un mod de viață. În viață reală devii distopic și chiar periculos. Pariezi viețile oamenilor ca și banii. Ești dispus să pui totul la bătaie pentru marele pot. Văzându-l pe Cîțu în ultimele zile, am avut o revelație. Băiatul asta nu face politică, ci pariază o miză. Indiferent de costuri, va merge până la capăt” - a scris brokerul ....

4 septembrie 2021 11:52

ABCD Acest Catu, este un om bolnav grav afectat neurologic si psihic de consumul de canabis si prafuri - inceput in adolsecenta, si continuat si acum. Cum indrazneste PNL aripa iresponsabila (Gorghiu, Boc) , sa predea Tara si pe romani, in mainile unui consumator, unui aventurier, locul lui este la dezintoxicare, Cum indrazneste PNL sa-i distruga pe romani cu OUG 114, cu majorare insuportabila la electr/gaze, in campania lor electorala, de ce n-au dezvalui romanilor, despre intentia de majorare criminala a facturilor ?

4 septembrie 2021 10:27

sulica CUTU este pionul otravit al guvernarii. O fi de la drogurile pe care le tragea pe nas in America?

3 septembrie 2021 18:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.