Din faţa cazanului unde se face ţuica, de pe tractorul care ară câmpul sau de pe balta plină de peşte, românul de la sat urmărește cu atenţie ce se întâmplă în Guvern.

Criza din coaliţie este subiect de discuție peste tot la ţară, iar colegul nostru, Cristi Popovici, a luat mesajele oamenilor pentru politicienii care nu se mai satură de ceartă.

Întrebați dacă pică Guvernul sau rezistă Florin Cîțu în funcția de premier, localnicii din comuna Ileana, judeţul Călărași s-au declarat dezamăgiți de actuala guvernare.

„Eu cred că rezistă că au destule pile, se descurcă mai bine. E un balamuc în guvernul ala, că nu știi cine are dreptate, că ei se ceartă şi apoi se împacă, știți", spune o gospodină.

Oamenii s-au declarat sătui de promisiuni şi spun că România este o ţară distrusă.

„Nu fac nimic. Ni se promite, dar țara e de râpă. Eu cred că trebuie să plece (n.r. Florin Cîţu), sincer, trebuie și toți trebuie să plece, nu a făcut nimeni nimic, țara asta este la pământ, suntem o țara distrusă 100 de ani de acum încolo", spune un pescar.

Întrebați apoi ce părere au că premierul nu a ştiut preţul unei pâini un fermier răspunde:

„Păi cum să știe când are el acasă angajați care îi găteşte, are salaori. Va arăt. Uiați ce mănâncă un agricultor. Și trei roșii, va arăt și roșiile".

„Să-l dărâme. Pai dacă fură, fură prea mult. Totul a plecat de la Anghel Saligny. Au zis să facă și ei ca PSD. Cîţu asta e băiat bun, poate o achita datoria din Statele Unite, că a mai rămas ceva acolo", mai spune un localnic.

„Să se ducă mâncând norii, că de când e acolo, nimic nu a făcut! Se ceartă de la Anghel Saligny. Se ceartă de la bani, aici în țara e sărăcie și ei nu se descurca acolo", mai spune o localnică.


Comentarii

@ 5 septembrie 2021 23:01 (3) Și încă ceva, băi Căcat în ploaie! Devalorizarea leului de la începutul mandatului lui Constantinescu și al CDR, NU poate fi aruncată-n cărca președintelui țării de atunci sau a guvernării lui, devalorizarea leului a fost consecința menținerii leului la un curs fals de către Isărescu, cel care s-a slugărnicit pe lângă PSD atunci. Când CDR a câștigat alegerile cu majoritate mică, cursul leului a revenit în scurt timp la valoarea lui reală, iar inflația ținută-n frâu la un curs al leului fals de către Isărescu, a ajuns la valoarea ei reală, pentru că România la final de mandat PSD în 1996 era foarte aproape de faliment. Inflația atunci a crescut de 300% în 7 sau 8 luni de zile, pentru că asta era valoarea ei de atunci, datorită PSD-ului care ruinase țara din 1990 până-n 1996. Tu, unde pizdoiul mă-tii ai trăit atunci? Du-te-n pizdoiul mă-tii de cretin imbecil!

6 septembrie 2021 6:53

@ 5 septembrie 2021 23:01 (2) Fundația Gojdu a fost cedată Ungariei de către Tăriceanu mult mai târziu, tu unde morții mă-tii ai trăit? România și NATO a fost ce a fost, o eroare politică sau o mică dovadă de cooperare cu NATO, ce poate fi interpretată și ca o dovadă de slugărnicie. Iar Ion Diaconescu cu răspunsul lui de atunci, da, e un răspuns corect, survolarea României NU a fost un act de agresiune, cele ce s-au întâmplat acolo-n fosta Jugoslavie, au fost necesare, din cauza genocidelor și a războiului radicalist declanșat de fașciștii ăia radicalitși de acolo. Tu ai înțeles ce am postat eu? Că divagațiile tale sunt cretinizante. Demonstrează-mi tu că afirmațiile mele nu sunt exacte. La final o să-mi bag pula-n măta cam de un lat de hârleț, după care mă cac în pizda mă-tii și-n capul boului de tac-tu care te-a clocit în găoaza mă-tii, iar mă-ta, sărmana Joiană, te-a avortat printr-o balegă masonică pe lumea asta unde, din păcate trebuie să suportăm și imbecili ca tine, care se vor atoateștiutorii nimicului. Așa că Găozule, să-mi sugi pula!

6 septembrie 2021 6:45

@ 5 septembrie 2021 23:01 (1) Băi Căcat în ploaie, șobolan să-i spui lui tac-tu și lui mă-ta, ai înțeles, grohăitorule. Tu ești un imbecil idiot, care divaghează aiurea de la cele afirmate de mine-n postarea mea. Eu, m-am referit la Constantinescu ca fiind primul președinte demn al țării, apoi am specificat că guvernarea CDR a adus România în 2000 la final de mandat pe creștere economică. Iar aceste afirmații ale mele sunt dovedite de fapte concrete. Despre sacoșele de bani pe care insinuezi tu că le-ar fi primit Constantinescu, habar, n-am, eu știu numai despre fiul lui care a fost implicat într-un scandal cu contrabandă de țigări, dacă-mi aduc bine aminte, iar chestia aia poate c-a fost numai o insinuare, nedovedită, dar eu n-am detalii doveditoare despre pocinogul plodului lui Constantinescu. Îmi pare rău de Alianța Civică ce a eșuat în tentativa ei politică, despre Manolescu afirmațiile tale sunt nefondate atât timp cât electoratul l-a ales pe Constantinescu. Eu consider alegerile de atunci corecte, tu poți să fabulezi aiurea cu masoneria ta de mahala cu tot.

6 septembrie 2021 6:44

gaozar imbecil detectat 19:20 Sobolne cand Constantinescu renunta la orice pretentie vis-a-vis de Bucovina, Fundatia Gojdu si cand primea sacose de bani si devaloriza leul de 5 ori peste noapte, era bine futu-te-n gura de handicapat? Un unchi de-al meu, membru PNTCD primea bani de la primarie ca sa curete guri de canal. Taranistii inventasera medode mai perfide de a fura si au platit politic. Apoi, jidanul basarabean "Manuta" avea o mana si pula masi scurta, recte Emil Constatinescu, a devenit remorca PSD, insultandu-l pe cei din Piata Victoriei in 2017. Candidatul ales al dreptei in 1992 a fost Nicolae Manolescu. Ambasada SUA l-a imous insa pe francmasonul Emil Constatinescu, membru intr-o loja republicana din SUA. IN conflictul din fosta Yugoslavie, Romania a permis avioanelor NATO sa survoleze teritoriul Romaniei, desi Romania avea un tratat cu Serbia si Muntenegru prin care se angaja sa nu faciliteze vreo agresiune. Ion Diaconesscu raspundea cinic ziaristilor "Pai, ce, asta e agresiune?" Cand Serbia era demolata nocturn de mii de bombe ale NATO, inclusiv de Pasti... Sunt mason si-am votat mereu cu partidele istorice, dar mi-e scarba de imbecili ca tine.

5 septembrie 2021 23:01

Profetul de la Dămăroaia, Silviu Brucan, defunct Păi ce pula mea să vă fac eu aplaudacilor? Dacă voi l-ați ascultat pe mortul ăla încă viu de Ion Ilici Iliescu și l-ați votat împreună cu PSD-ul lui neo-marxist, cum pula mea vreți voi să trăiți bine? Voi l-ați votat și pe excementul ăla de Băsescu, care și el v-a păcălit cu lozinca aia împuțită, că o să trăiți bine, iar orătania chioară a înglodat țara-n datorii în 2009 de 20 de miliarde euro, futu-l în gură să-l fut de Chior. Când profesorul Constantinescu a devenit primul președinte demn al României și a guvernat țara împreună cu CDR, reparând acel faliment al țării care era iminent, l-ați poreclit țap și nu v-a plăcut că ăia de la CDR au guvernat responsabil, l-ați mai votat odată pe Animal în 2000, iar acum prăpădiților, vă văietați pentru ce? Că ați votat Căcatul PSD? Duceți-vă-n pula calului și faceți mătănii PSD-ului care și-a bătut joc de voi și de țara asta, dându-le numai ălora din administrația de stat locală și centrală salarii babane de nababi, plus pensii speciale de mahări, iar vouă același PSD v-a dat de fiecare dată câte 20 de lei chiori când ei și-au triplat salariile și pensiile. Acum s-a umflat fasolea și mămăliga-n voi? Vreți să trăiți bine? Atunci NU mai votați PSD-ul, idioților! Dacă nu știți pe cine să votați și de ce, stați acasă la un pahar de zaibăr sau de țuică, în pula calului să vă fută de imbecili. Cu respect, Profetul de la Dămăroaia, ăla care v-a făcut stupid people

5 septembrie 2021 19:20

Mda! Loază ăla de la Haznale care semnează articolul ăsta, se screme să ne convingă că țara e distrusă dă ăștia, care sunt în ditamai criza politichească, în loc să guvernărească. Plebea ca de obicei, se holbează la realitate, dar nu vede mai departe o iotă pentru a vedea esența realității crunte și a găsi explicația la toate astea, explicație care e foarte simplă. Datoria externă a României acum este circa 121 miliarde euro. Din această datorie, PSD a ruinat țara din 1990 până azi în toate guvernărelile sale înglodând țara-n datorii de 85 de miliarde euro, ceea ce reprezintă 80% din totalul datoriei externe a României. Plebea și boborul care au votat masiv PSD-ul împuțit fără să știe de ce-l votează, au uitat că în 1990 România NU avea nici o datorie externă, iar defunctul Plumbuit plătise toate creditele externe ale țării. Dar, după 6 ani de guvernare PSD cu Ion Ilici Iliescu-n frunce, România ajunsese extrem de aproape de faliment în 1996, când CDR a câștigat cu majoritate mică legislativele generale. În cei 4 ani de mandat, CDR a reparat mare parte din bătaia de joc și jaful vandalizant făcut României de către PSD, aducând țara la creștere economică la final de mandat. Dar, aceeași plebe care se holbează acum, a pus din nou ștampula pe căcatul PSD, iar vandalizarea a continuat din 2000 pentru încă alți ani buni. Și uite așa, s-a ajuns la ruinarea României de cele 85 de miliarde euro de către PSD, același PSD care azi grohăie sus și tare la guvernoi că duce țara de râpă. Păi, nu e culmea tâmpeniei? Băăă, Loazelor din bobor, dacă nu știți ce și pe cine să votați, stați acasă și faceți bătături la găoz tolăniți pe scaune și la un pahar de tescovină, decât să votați Căcatul PSD care-și bate joc de voi. Vă-n gură de idioți!

5 septembrie 2021 18:33

Adrian Nastase, zis si Sodomitul... Și eu.

5 septembrie 2021 16:15

Victor Ponta, ofiter SIE, mason, homosexual noi, te-aș sodomiza

4 septembrie 2021 18:19

ion Text memorabil gandit de profesionisti cu experiente :"Am fost 11 ani broker pe bursă. Am lucrat cu cei mai buni jucători din piață la vremea aceea. Ca să poți rezistă în acea lume și să fii în top trebuie să ai o mentalitate de gambler (jucător - n.r.). Asta îți deformează personalitatea în timp. Ajungi la un anume nivel de insensibilitate, iar riscul devine un mod de viață. În viață reală devii distopic și chiar periculos. Pariezi viețile oamenilor ca și banii. Ești dispus să pui totul la bătaie pentru marele pot. Văzându-l pe Cîțu în ultimele zile, am avut o revelație. Băiatul asta nu face politică, ci pariază o miză. Indiferent de costuri, va merge până la capăt” - a scris brokerul ....

4 septembrie 2021 11:15

Așe, să nu uit! Civilizația umană este reprezentată momentan de idiotul de mai jos obsedat de fukcerea șobolanilor negaționiști!!!

4 septembrie 2021 10:46

Hă-hă! Studiile futurologilor zice (sic!) că peste 50 de ani, adio civilizație umană actuală! Poate câțiva din ăia de prin junglele ecuatoriale să reînceapă cu civilizația epocii de piatră. Peste 100 de ani, de vom fi îngropați ca tonții, peste mormintele românașilor se vor plimba gâștele...

4 septembrie 2021 10:44

Fute repede un sobolan negationist! Acum! .

4 septembrie 2021 8:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.