Şedinţa coaliţiei de guvernare de vineri seara a fost una extrem de tensionată, niciuna dintre tabere nedorind să facă niciun fel de concesie, deşi au fost mai multe apeluri la calm din partea unor membri PNL, UDMR şi a liderului minorităţilor, Varujan Pambuccian, au declarat pentru News.ro surse participante la discuţie.

Atât premierul Florin Cîţu, cât şi liderii USR PLUS, nu au manifestat niciun fel de deschidere pentru a se ajunge la o înţelegere. Primul care a luat cuvântul în şedinţa coaliţiei a fost vicepremierul Dan Barna, care a subliniat că s-a ajuns la un moment foarte delicat al colaborării cu PNL, ultimele zile arătând că prezenţa USR PLUS nu mai este nici respectată, nici susţinută.

”Anghel Saligny putea să mai fie un subiect de discuţie şi puteam merge mai departe. Dar chestiunea cu ministrul Justiţiei este un mesaj foarte clar, după episodul Vlad Voiculescu, care e exact identic. O dată la trei luni mesajul lui Florin Cîţu este că-l împuşc pe următorul”, a spus Barna.

Integral pe AdevărulComentarii

ptr.USR+PLUS-iști Adică după ce că acum 8 luni USR+PLUS-iștii l-au susținut pe Florin Cîțu ca Primministru c-au fost împotriva lui Ludovic Orban....după ce Premierul ți-a trimis acasă doi Miniștrii Incompetenți (Vlad Voiculescu și Stelian Ion) ești acum înstare să te faci de râsul curcilor și să te aliezi cu AUR (ce-i catalogai înaite drept Extremiști) și cu PSD-u (ce din Hoți și Penali nu i-ai scos) și fără să demisionezi (deci fiind încă pe funcții) să semnezi și să votezi Moțiunea de Cenzură....Păi prost ar fi K.W.Iohannis să mai le semneze încă odată Jurământul de Miniștri acelorași USR+PLUS-ti de ar vrea și ”la podul cu slănină dar și cu furci și topoare la răzmeriță”....Adică Ghinea și Drulă și ăilalți să se ”lingă” în Milioane de Euro dar și să aibă drujba cu ei ”să taie tot” !....Oricum, o să vedeți că din tot ”Circul ăsta pe pâine” cei mai ciufuliți vor fi USR+PLUS-iștii....și știți cine-i v-a înjosi cei mai mult ?...Răspuns: AUR, că vor să ia din Electoratul USR+PLUS....și din Proști și Trădători n-o să-i scoată pe unde-i apucă pe televiziuni...să vezi Cuvântări AUR-ite la Ședința Parlamentului de la votul Moțiunii de Cenzură ....

5 septembrie 2021 17:18

noi Text memorabil gandit de profesionisti cu experiente :"Am fost 11 ani broker pe bursă. Am lucrat cu cei mai buni jucători din piață la vremea aceea. Ca să poți rezistă în acea lume și să fii în top trebuie să ai o mentalitate de gambler (jucător - n.r.). Asta îți deformează personalitatea în timp. Ajungi la un anume nivel de insensibilitate, iar riscul devine un mod de viață. În viață reală devii distopic și chiar periculos. Pariezi viețile oamenilor ca și banii. Ești dispus să pui totul la bătaie pentru marele pot. Văzându-l pe Cîțu în ultimele zile, am avut o revelație. Băiatul asta nu face politică, ci pariază o miză. Indiferent de costuri, va merge până la capăt” - a scris brokerul ....

4 septembrie 2021 11:21

ABCD Acest Catu, este un om bolnav grav afectat neurologic si psihic de consumul de canabis si prafuri - inceput in adolsecenta, si continuat si acum. Cum indrazneste PNL aripa iresponsabila (Gorghiu, Boc) , sa predea Tara si pe romani, in mainile unui consumator, unui aventurier, locul lui este la dezintoxicare, Cum indrazneste PNL sa-i distruga pe romani cu OUG 114, cu majorare insuportabila la electr/gaze, in campania lor electorala, de ce n-au dezvalui romanilor, despre intentia de majorare criminala a facturilor ?

4 septembrie 2021 7:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.