Președintele PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a anunțat, luni seară, la Realitatea Plus, că dacă marți nu va exista cvorum în Birourile Permanente Reunite pentru stabilirea calendarului moțiunii de cenzură, atunci va comunica personal Guvernului moțiunea de cenzură și va fi demarată astfel procedura moțiunii.

Orban a spus că blocarea moțiunii de cenzură reprezintă un ”abuz în funcție” și dacă ”cedează în momentul de față” ar crea un precedent periculos prin care ar accepta că ”nu mai există instituția moțiunii de cenzură”.

Președintele PNL a mai spus că este acuzat pe nedrept de colegii săi cum că ar vrea să grăbească instituirea calendarului moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, rivalul său în cursa internă din 25 septembrie.

Integral pe G4media.roComentarii

Lege în fizică: Orice acțiune produce o reacțiune egală și de sens opus. Așe că acțiunea Căcîțului de tăiat coada piscii moționare are ca rezultat punerea cozii la loc de către celălalt împricinat, Sică Mandolinatul. așa că jocul rămâne de sumă nulă. Așe se chiaptănă baba la floci!

7 septembrie 2021 10:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.