Klaus Iohannis știa ce trebuie să facă. Să urască și să se opună berbecilor Dragnea-PSD. Aha. Ăsta e dușmanul. Acum, în mandatul Opoziției, a amorțit. Putând să facă atâtea, a ales jocul riscant al lui Florin Cîțu. Florin Cîțu este prima și ultima fantezie a președintelui României Klaus Iohannis.

Domnește Klaus Iohannis, președintele României, în 2021. Care-și duce spre capăt, să recunoaștem, ultimul mandat. Dar se bucură de prima și ultima lui fantezie politică. Să ne amintim de Ion Iliescu. Și acest președinte a recurs în mandatul său la împăciuiri. Da, s-a împăcat cu Regele Mihai și l-a eliberat pe Miron Cozma. Ce mai bâlci a acompaniat Ion Iliescu în ultimul său mandat 2004-8.

Iohannis n-a avut parte de o conspirație în primii lui ani de Cotroceni. Ba, din contră, a avut parte de bocanci în gură și insurecții anti. Acum, la începutul anilor 2021, Klaus are ocazia. Și a ales dintre toate fanteziile și conspirațiile posibile: veninul lui Florin Cîțu. Fantezia asta e alimentată nu doar de un plan măreț pentru România, ci mai ales de tulburări meschine, dar puternice: ura față de USR PLUS, cultivată de Rareș Bogdan și Florin Cîțu. Nu e vorba de metafizici și planuri ce n-a văzut România. Nu.

Integral pe HotnewsComentarii

Klaus Johannis Aș fute-n cur un fan Câțu, Știți bine că nu-l pot lăsa însărcinat, căci sunt infetil...

8 septembrie 2021 9:24

jean Ba prostovane , ai pus premier unul mai prost ca tine si ca Dancia(etalonul prostiei), un ins slab pregatit, un ins viclean si vai de mama lui. Apoi ai trimis animalele de companie sa-l linga intre fese , Boc, Flutur , Bogdan, Turcana,...Nu ca nu ar merita, ca si astia sunt de paie si niste nemernici.

8 septembrie 2021 7:19

Victor Ponta, ofiter SIE, mason, homosexual Catu este pus de banci straine sa faca imprumuturi in nestire, sa devalorizeze leul.

7 septembrie 2021 11:59

Baron in calduri ies postacii bolsevici ca paduchii in fruntea psd-istilor

7 septembrie 2021 11:52

N-aș vrea să-mi pierd vremea cu comentarii răutăcioase la adresa tâmpiților ăștia doi, dar când dau de idiotul de mai jos cu muiele sale de obsedat sexual LGBT îmi revine cheful să scriu. Dar ce dracu să mai scriu?! S-a convins mai toată lumea cu mintea din dotare în funcțiune că Căcîțu a fost un pariu prostesc din partea unui președinte abulic, pe care, pe lângă că ecce străin de România și de români, nu-l duce mintea nici pe el să treacă strada. Plus lăcomia de arginți și lenea boierească de a gândi!

7 septembrie 2021 10:25

Pentru Baron #rezistacul de la 7 septembrie 2021 10:04 Nu te mai chinui, prinde-o pe măta și ARDEO!!!!!

7 septembrie 2021 10:18

Baron in calduri: As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! .

7 septembrie 2021 10:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.