Conducerea Parlamentului nu a putut să prezinte moţiunea de cenzură şi să stabilească calendarul pentru aceasta nici la a patra şedină. PSD şi aproape toţi aleşii PNL au lipsit de la Birourile Permanente Reunite.

Echipa Cîţu, sprijinită tacit şi de PSD, a reuşit să blocheze stabilirea calendarului moţiunii de cenzură, o premieră în istoria parlamentară postdecembristă. Nici la a patra şedinţă de BPR nu a existat cvorum care să ia la cunoştinţă depunerea moţiunii de cenzură şi stabilirea următoarelor etape.

La ultima şedinţă de BPR sau prezentat doar aleşii USR PLUS, AUR, un reprezentant al Grupului minorităţilor şi Ludovic Orban (PNL), în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Ludovic Orban a citat o decizie a CCR care arăta că împiedicarea citirii şi dezbaterii unei moţiuni de cenzură încalcă Constituţia.

Integral pe AdevărulComentarii

Dan Ce faceți psd-istilor, ne spuneați că vreți să ne scăpați de câtu și ceata lui, acum ce faceți îl sprijiniți de cur să nu cadă.V-ati arătat adevărata față, mințiți cu nerușinare, una spuneți altă faceți.Acum văd oamenii cât de socialiști sunteți, cât va doare de problemele oamenilor.Va interesează doar buzunarele voastre, de oameni vă doare in cur. O să culegeți la vot aceste mârlănii ale voastre de al susține pe cutulica.O să vă voteze acoliți vostrii ,oamenii care acum plătesc facturi umflate o să vă tragă șuturi in cur, chiar daca v-au votat de atâtea ori până acum.Ciolacule doar ciolanul vă interesează, ce v-au promis jonhanis și cutu.?

7 septembrie 2021 12:34

Baron in calduri: As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! .

7 septembrie 2021 11:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.