Ministrul demisionar al Transporturilor, Cătălin Drulă, l-a atacut dur pe premierul Florin Cîțu, la scurt timp după și-a depus demisia la cabinetul acestuia.

„Plec din cauza unui premier iresponsabil și incapabil să înteleagă ce înseamnă să conduci un guvern. Un premier despre care am spus odată că e zombie politic, care e terminat. Da, Florine, s-a terminat! Te agăți de putere, dar România nu te mai vrea.”, a spus Drulă, în cadrul unei declarații de bilanț la Ministerul Transporturilor.

El a adăugat că Florin Cîțu este „un șef de guvern toxic pentru România”

Miniștrii USR-PLUS și-au depus în această dimineață demisiile la cabinetul premierului Florin Cîțu. ​

Integral pe HotnewsComentarii

Baron in calduri As fute-n cur un fan fanatic al homosexualului Florin Citu, cel futut in in cur de Radu Valceanu, iubitul lui din tinerete.

8 septembrie 2021 10:43

Serban Nicolae Bai prostavane, Drula a arata nestiinta la Min Transp, futu-ti ortii ma-tii de handicapat?

7 septembrie 2021 19:02

Cum văd eu lucrurile că se desfășoară cred că doar PNL-ul+UDMR-ul vor sta la Guvernare pe viitor...PSD-iștii se tot codesc acum că-s vremuri grele: Pandemie, Inflație, Liberalizarea prețurilor la energie, Facturi mărite, Nemulțumire populară....AUR-iții nu vor nici ei....Și de ce nu mai vor să se încurce cu USR+PLUS ?...Că-s instabili și prezință neîncredere și neștiință în guvernare.... (s-a văzut și aseară când la Ministerul Sănătății și-au ”șters urmele” distrugând 6 saci de documente iar o Secretară de Stat USR-PLUS-tă și-a burdușit mașina cu saci de documente sustrase din Minister ”noaptea ca hoții”....Ce-o fi fost acolo decât matrapazlâcuri de-a lui Vlad Voiculescu cu ONG-iștii și Navigatorii săi...).Ca orice Avion și Mașină de Curse există un ”Pilot” ce era Florin Cîțu, Primministru dar și un ”Copilot” ce era Dan Barna USR-ist, Viceprimministru.....Înseamnă că amândui au fost beți la volanul Guvernului și-au dat cu Guvernul de gard !...USR+PLUS-iștilor, habar n-aveți de politică că de aceea unii v-au făcut ”Pitici de Grădină” iar alții ”Miniștrii în pantaloni scurți” !...Și au dreptate !....USR+PLUS-tii ar vrea și ”la podul cu slănină dar și cu furci și topoare la răzmeriță”....

7 septembrie 2021 12:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.