Miza actualei bătălii e dezvoltarea României, care, deși toate partidele și tendințele din societate o doresc, e văzută în mod diferit când vine vorba despre căile de urmat. Soluțiile ne despart și niciuna dintre variante nu are majoritate în societate. Nici președintele Iohannis și nici cealaltă tabără nu poate vârî pe gâtul celorlalți propria versiune.

Cînd îi arătăm pe politicieni cu degetul, ne arătăm, de fapt, pe noi. Ei ne sunt umbrele, proiectate. Când spunem „uite cum se ceartă”, ne descriem propria dezbinare. Cum ar putea USR-PLUS, PSD, PNL sau AUR să se înțeleagă, dacă noi înșine i-am trimis acolo parcă pentru a lichida celălalt punct de vedere?

Dar dacă punctul de vedere al „celuilalt compatriot” e diferit, fără discuție, însă nu e ireconciliabil? Dacă în diversitatea noastră de credințe, politică și de interese, ne dorim, pe fond, același lucru?

Integral pe LibertateaComentarii

Ecce Kur Rupt, decanul de varsta al postacilor sodomiti bolsevici Da. si eu sunt blond si cu ochi albastri... Zi mai bine ce baroni te fut in cur?

8 septembrie 2021 17:01

@Ecce Kur Rupt, decanui... Dacă-l pupi în găoz, o să constați cu oarece dezamăgire că ecce parfumat și virgin, idiotule!

8 septembrie 2021 16:02

Florin Citu Fut in cur enonomia Romaniei si asta imi ocupa tot timpul...

8 septembrie 2021 14:54

Ecce Kur Rupt, decanul de varsta al postacilor sodomiti bolsevici 11:53

8 septembrie 2021 14:25

Și anche ceva, Tolontane. Despre care 100 de meliarde vorbești? Poate 100 de meliarde de piei ale ursului din pădure...

8 septembrie 2021 11:56

Frecție, Tolontane! Frecție la piciorul de lemn. Ale cui jocuri vrei, în fond, să le faci? Vrei să treci drept un vizionar, care se benoclează prin betoane și ne poate spune dacă Țurcana ecce însărcinată, deși la vîrsta ei... Decât să faci judecăți de valoare asupra universului politic românesc, mai bine întoarce-te la jurnalistica de investigație, la care te pricepi ceva mai bine,

8 septembrie 2021 11:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.