​Claudiu Năsui atacă miercuri creșterea salariului minim brut anunțată de premierul Florin Cîțu, precizând că măsura este o armă a statului pentru a lua mai mulți bani din privat. Măsura înseamnă automat creșterea tuturor salariilor bugetarilor, pentru că toate salariile la stat sunt multiplii de salariu minim, dar și a pensiilor speciale, care sunt bazate pe salariul minim brut. Soluția liberală pentru a crește salariile este reducerea impozitării muncii", spune ministrul USR-PLUS care și-a prezentat demisia din Guvern.

Ministrul Claudiu Năsui pe Facebook: Dacă crește salariul minim brut cu 100 de lei, automat va crește salariul premierului cu 1.150 de lei pe lună. Și nu doar al lui

* "Politicienii vor creșterea salariului minim brut pentru a ne lua mai mulți bani din buzunar și a-și crește propriile venituri.
* Creșterea salariului minim brut este o armă a statului pentru a lua mai mulți bani din privat.
* Salariul minim care contează este salariul minim net. Acela care ajunge să fie mic pentru că statul îți ia jumătate din el.

Integral pe HotnewsComentarii

Băi Năsul, tu ori ești prost ori ești prost? Adică, românii trebuie să plătească facturi către furnizorii de energie, protejați de voi, la fel de mari ori mai mari ca-n occident, dar veniturile sa fie tinute ca-n perioada interbelica. Acum să-i intrebam pe cei ”destepti”, care au votat dreapta, care-s PROȘTII??? PNL va ajunge, asemenea PNTCD, la lada de gunoi!!!!!!!!

8 septembrie 2021 12:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.