Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat, joi, că decizia BPR privind amânarea debzaterii şi votului moţunii de cenzură până la o decizie CCR este neconstituţională.

O părere similară are şi Augustin Zegrean, fost şef al CCR, care susţine că hotărârea este „împotriva dispoziţiilor din Constituţie. Şeful PNL a precizat că amânarea dezbaterii şi a votului a avut în spate invocarea aşteptării unei decizii a CCR: „Utilizând ca temei conflictul de natură constituţională între Guvern şi Parlament”

„Poziţia mea a fost clară şi limpede. Am fost prezent şi nu am votat propunerea. Nu pentru că îmi doresc dezbaterea mai repede, ci pentru că această decizie e profund neconstituţională. Dacă cineva ar fi avut răbdare să-şi aducă aminte de 2020, ar fi ştiut cu precizie din decizia CCR că invocarea declanşării conflictului juridic nu poate să oprească moţiunea de cenzură”, a declarat Ludovic Orban, după decizia CCR.

Integral pe AdevărulComentarii

ABCD Piaza-rea-Catu trebuie urgent sa fie debarcat, nenorocitul PNL-drogat batjocoreste pe romani, cu panseuri de genul " suna bine, nu-i asa?" - despre inexistenta crestere economica, apoi, "inflatia s-o rezolve BNR" fara sa-i pese de imensele majorari la electr/gaze/alimente provocate chiar de Catu& si "guvernul meu". Alegerile anticipate ar elimina cu shuturi in koor, sleahta de hoti si incompetenti impaduchiata de Johanis asta - care a distrus Tara pe termen lung, si, nu se mai opreste.

12 septembrie 2021 8:43

PNL Citu duce perversiunea politica la noi culmi. Dragnea era mic copil Scarboase fiinte!

9 septembrie 2021 12:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.