Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, le-a transmis persoanelor care manifestă simptome de COVID să nu meargă la muncă, să respecte regulile sanitare, să se testeze şi să ia legătura cu medicul de familie cât mai rapid, pentru a nu îngreuna acţiunile de combatere a răspândirii epidemiei.

"Vreau să subliniez câteva lucruri: mai mulţi pacienţi ajung târziu, nu vin când apar simptomele şi nu se testează când apar simptomele. Mai mult, în unele unităţi de primiri-urgenţe, după ce s-a făcut anamneza cu pacienţi pozitivi, au aflat că pacienţii care ştiu că sunt simptomatici de câteva zile şi nu s-au testat au mers la locul de muncă, fiind simptomatici. Acest lucru face foarte grea combaterea răspândirii pandemiei. Apelul nostru către populaţie: dacă eşti simptomatic, nu te duci la lucru, porţi masca tot timpul şi te testezi.

Dacă eşti pozitiv, anunţi medicul şi intri în izolare şi dacă e nevoie, bineînţeles, ajungi să fi consultat, pentru că aplicarea tardivă a tratamentului poate să pună viaţa unei persoane în pericol. Aşa că nu este de glumit cu acest virus, cine poate fi pozitiv, cine are simptome să nu meargă la locul de muncă, să se testeze şi să ia legătura cu medicul lui de familie", a declarat Raed Arafat, joi, la Palatul Victoria.

Integral pe AgerpresComentarii

Florin Citu As suge-o pula psd-ista. Unde e Dan Valceanu?

10 septembrie 2021 10:28

Ecce Kur Rupt, decanul de varsta al postacilor sodomiti bolsevici 16:39- bolsevic batran, distrus de sodomie

10 septembrie 2021 8:12

Marcelpreputzius Rectus Nebărbieritus Hemoriodus Limbrikus Wurst Ciolacu Am o erecție teribilă, așa că o să-mi bag pula-n mama lui Paulus cam de un lat de hârleț, după care o să mă cac în pizda mă-sii, apoi o să-i dau și o muie imbecilului. Nu de alta, dar e neo-marxist de al nostru. Așa că , dragă Paulussfinkter Fekalius Limbrikus Wurst ia o muie de la mine, că e bune și alea.

10 septembrie 2021 3:20

KlauSfincter (nesătul) JohANUS, poponar pasiv Musulman pus responsabil cu sănătatea creștinilor.... Mă mâncă sfincterul de atâta prostie....

9 septembrie 2021 16:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.