Cu două săptămâni înainte de cel mai agitat congres din istoria post-decembristă a PNL, lucrurile în interiorul partidului par să se tensioneze și mai mult. Unul dintre susținătorii premierului Florin Cîțu a anunțat că se delimitează de acțiunile Guvernului. Și nu este vorba despre un senator oarecare, ci despre un apropiat al ministrului Finanțelor, Dan Vîlceanu.

Ion Iordache este unul dintre cei mai prosperi parlamentari ai PNL, proprietar peste 11,5 milioane de metri pătrați de teren. Acesta consideră că guvernarea a eșuat și acuză aripa Cîțu de blat cu PSD. La rândul său, președintele PNL Ludovic Orban și-a întețit atacurile la adresa lui Klaus Iohannis, pe care îl consideră vinovat pentru scăderea în sondaje a partidului.

Ion Iordache, unul dintre cei mai influenți senatorii PNL, aflat în aripa liderului de la Gorj, Dan Vîlceanu, un susținător al moțiunii lui Florin Cîțu la congresul din 25 septembrie, rupe rândurile și anunță că se delimitează de actuala guvernare. Într-o postare pe contul său de socializare, acesta arată că este profund întristat când vede că „șansa de dezvoltare a României este aruncată la gunoi cu atâta imaturitate”. „Au primit cadou un Guvern, o majoritate parlamentară stabilă și o echipă liberală unită în jurul unui program de guvernare. Au distrus tot, iar blatul cu PSD a pus capacul. În loc să arătăm lumii cât de multe poate realiza echipa liberală, în goana lor după putere au călcat totul în picioare”, susține senatorul.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.