Criza politică accentuată, indusă de ”contrele” dintre premierul Florin Cîțu și reprezentanții USR PLUS, este utilă pentru social-democrați, afirmă Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD. Mai mult, acesta consideră că premierul Florin Cîțu este ”terminat” din punct de vedere politic.

Acesta spune că PSD nici măcar nu trebuie să încerce să ”îl dea jos” pe Florin Cîțu, acesta transformându-se, paradoxal, într-un agent electoral al social-democraților.

”De ce să-l dăm noi jos pe Cîțu? Să le facem proiectul celor de la USR PLUS, să ajutăm la revenirea proiectului guvernamental USR PLUS – PNL? De ce să fie folosit PSD ca ciocan cu care unii își dau altora în cap?”, a declarat Vasile Dîncu, într-o intervenție la Digi 24.

Integral pe GândulComentarii

Nicolae Badalau, cel ce-l fute-n cur pe ABCD Unde-i ABCD sa ma vada, pula-ntreaga sa mi-o roada?

14 septembrie 2021 11:55

@Baron homosexual Mon cher, halal argumente! Mai pui și tu un drob de scârbă în cocoașa lăbărar-neomarxistă, unde stăruie, totuși, și fantoma useristă!

14 septembrie 2021 11:08

Baron homosexual care frecventeaza loja masonica gazduita de Robert Negoita la RIN Hotel Otopeni. Am erecție, necesit frecție. Vreau postac bolșevic. Acum!

14 septembrie 2021 9:58

Inca n-ai dat muie la bolsevic? Ce astepti? ..

14 septembrie 2021 8:20

Găozar socialist cu trecut comunist 7:22- mesaj platit de PSD

14 septembrie 2021 7:35

jean Are dreptate Dancu,unde mai gasesti unul mai cu bube decat acest troglodit numit Catu Matu. baiatul nu-i capabil sa lege doua vorbe si-l pupa in kur pe celalalt mutalau care trebuie sa citeasca de pe o faie doua vorbe la deschiderea anului scolar. Nu degeaba se zice ca: cum ai turcu-i si pisoarul...doi inculti care nu prea au citit ...

14 septembrie 2021 7:22

Baron in călduri: aș da o muie. Vreau postac bolșevic. Acum! .

14 septembrie 2021 6:50

gaozar bolsevic retardat detectat 16:40

14 septembrie 2021 3:02

Antipizdacii se cacă pe ei cu spor și acum urlă că PSD nu vreas să preia guvernarea. Adică să-i spele pe ei la cur, ca să nu pută a căcat în fața boborului!!! Altă marotă: Căcîțu ecce fonf, gângăvit și nema idee de guvernare, iar bolovanii conced că de la Veorica n-am mai avut așa ceva! Care „de la madam Dăncilă”, idioților?! Pe vremea lu madam, țara mergea bine, creștere economică solidă, creștere de salarii și pensii, presedinție rotativă a UE impecabilă... Iar Veorica, cu excepția unor bâlbe de început, datorită emoțiilor și bunului simț, vorbea impecabil, fără promter sau note de discurs. Numai că lansase propaganda ideea cu „analfabeta”, „femeia aia” etc. Păi Veorica era parfum de floare pe lângă alde Căcîțu sau Iohannis. Facultate grea absolvită con brio, neatinsă nici măcar de vreo boare de corupție, exactă, meticuloaxsă și coretă în actul de guvernare. E-he! Ghiobanul putea dormi și lenevi cu succes la Cotroceni. Singura durere era că nu venea să-i ceară părerea și să-i pupe papucul! Așa că obișnuiți-vă cu ideea, sfertodocților în ale guvernării, dar experți în jaf și furăciuni, că trebuie să luați notițe de la Veorica și să-i spuneți sărumâna pentru buna ei guvernare, nu „gubernare”, ca acum!

13 septembrie 2021 16:40

Analiza fara matematica PSD este un partid care isi urmareste tinta si ii da lovitura de gratie, dupa ce el, partidul a adus-o in acea situatie. In 2000 dupa prima guvernare de dreapta, ceea ce n-a facut PSD : trecerea la liberalizarea valutei, la privatizari la renuntarea la minerit . etc INFLATIA a ajuns la cote nebanuite. E suficient sa va amintiti ca doar peste inca 7 ani s-a taiat PATRU ZEROURI si leul nou RON nu avea puterea dinainte de 1989. Criza din 2008 pe care PNL lui Tariceanu sustinut de PSD a marit nesustenabil salariile bugetarilor de a trebuit sa ia Basescu si Boc masuri nepopulare i-a propulsat din nou pe PSD. Acum, dupa ce le-a lasat mortul in casa, PNL va ajunge asa cum zice Dincu CEL MAI BUN AGENT ELECTORAL. Adica cel tarziu in 2024 vor pica de la guvernare, iar PSD va triumfa.

13 septembrie 2021 13:42

PROBO Concluzia e clara :pe nimeni nu intereseaza soarta poporului, interesul este sa ajungi la putere prin erodarea adversarului indiferent cat sufera tara.

13 septembrie 2021 13:12

Vasile Dancu: P$D face o treaba buna in opozitie. De ce sa ajunga vreodata la putere??? Ziceti si voi...

13 septembrie 2021 12:58

PSD nu vrea sa guverneze in pandemie. Se mai indoieste cineva? Avortonule, unde esti?

13 septembrie 2021 12:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.