Pentru prima dată de la declanșarea crizei politice, liberalii iau în calcul varianta ca Florin Cîțu să nu mai poată rămâne premier, după ce va expira termenul de 45 de zile până la care Guvernul trebuie să ceară vot în Parlament, pentru numirea miniștrilor pe posturile lăsate libere de USR-PLUS.

În paralel, PNL încearcă să blocheze orice tentativă de supunere la vot a moțiunii de cenzură depusă de USR-PLUS și AUR, până după congresul liberalilor. Înlocuirea lui Florin Cîțu de la Palatul Victoria ar conduce, automat, conform planului care se discută acum în Aleea Modrogan, și la demiterea Ancăi Dragu de la conducerea Senatului, a doua funcție în stat fiind pregătită pentru… Florin Cîțu. Există și varianta ca PNL să preia oricum șefia Senatului, pentru Alina Gorghiu, dacă premierul rămâne în funcție.

În acest timp, PSD, prin vocea președintelui Consiliului Național, dă semnale că nu este în beneficiul Opoziției să dărâme, în acest moment, Guvernul Cîțu, deoarece actualul premier este „cel mai bun agent electoral al PSD”. În aceste zile, sunt puse pe masă toate scenariile politice posibile.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Dan Asta îl depășește pe Ceaușescu în prostie și limbaj îngălat.Ceata care îl susține e ori are anumite interese financiare, ori IQ -ul lor este sub al acestui bâlbâit.

14 septembrie 2021 21:26

Apel la luciditate Cine il va vota pe Cîțu șef la Senat? Aripa Cîțu din PNL? Cine îl va mai susține pe Cîțu după ce va trece moțiunea de cenzură?

14 septembrie 2021 9:49

Zici sa nu futi in cur un Cîțist... Ce lepre de oameni.

14 septembrie 2021 8:48

Salarii de mii de euro din bani publici la Pro România. Victor Ponta s-a angajat consilier juridic î Citeste mai mult: adev.ro/qzdr0l

14 septembrie 2021 8:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.