Familiile LGBTIQ și cuplurile de același sex ar trebui să aibă aceleași libertăți de circulație și aceleași drepturi de reîntregire a familiei ca și celelalte, iar Comisia Europeană ar trebui să ia măsuri împotriva României, Ungariei și Poloniei pentru încălcarea valorilor UE, transmite Parlamentul european, după adoptarea unei rezoluții referitoare la drepturile persoanelor LGBTIQ în UE.

UE ar trebui să elimine toate obstacolele cu care se confruntă persoanele LGBTIQ atunci când își exercită drepturile fundamentale, afirmă eurodeputații.

Într-o rezoluție referitoare la drepturile persoanelor LGBTIQ în UE (adoptată cu 387 voturi pentru, 161 împotrivă și 123 abțineri), Parlamentul European subliniază că acești cetățeni ar trebui să își poată exercita pe deplin drepturile, inclusiv dreptul la liberă circulație, oriunde în Uniune, se arată într-un comunicat transmis de către Parlamentul European.

Integral pe HotnewsComentarii

Lulu UE, cred ca e plina de poponari daca obliga toate tarile sa recunoasca poponarii !!!

15 septembrie 2021 9:20

Bine, dar cum stam cu "vaccinarea" EURO-bulangiilor elghebete-ORL?! Ca daca "imunizam" / "protejam" toata turma / cireada / herghelia de dezaxati / dezorientati psiho-sexual, atunci problema se rezolva dela sine, pe care naturala (miocrdico-trombotica, n.m.) si "adoptiile" (racolarile, n..m) de minori devin caduce, întrucât EURO-cadavrele nu pot înfia copii post incinerare / compostare, nu?! Cu respect, Paulus

14 septembrie 2021 22:40

Lasă, domne, că ecce bine ce spun muiștii de la mUE! Dacă se f... curiștii între ei, nu fac copii, iar „socetatea” nu mai cheltuie bani pe vaxcinuri cu care să-i lichideze. Pe urmă, dacă cuplurile de homosexuali n-au copii, îi cumpără bine-mersi de la sărăntoci și-i f... până-și dau duhul. Așe se depopulează planeta pentru a le ajunge reursele și bogățiile săracilor de bogați care conduc lumea spre Apocalipsă. Poate nu știți, dar descreieratul ăla tânăr norvegian, Anders Breivik, care a împușcat într-o duminică, pe o insulă, 87 de copii, a fost adoptat pe rând de cinci familii de norvegieni, care - TOATE - l-au sodomizat de l-au rupt. Căci pentru ce răpește copiii imigranților așa numita „poliție norvegiană a copilului”, Barnevernet, un ONG al LGBDT-iștilor, de fapt? Pentru a-i vinde pe bani grei cuplurilor de homosexuali spre a le face, din fragedă copilărie „educație sexuală”... Unii dingtre aceștia sunt violați în cadrul unor orgii colective, sau chiar sacrificați cu prilejul unor ceremonii sataniste. În fapt, tot Vestul „civilizat” este condus de sataniști pedofili. Sunt mii de cazuri în întreaga lume, dar cele mai multe în SUA, Marea Britanie, Suedia, Danemarca, Norvegia și Finlanda, Acum, „onorabilii” bilderbergi vor să extindă asemenea orori la nivel planetar, în deplin dispreț față de tot ce este uman și moral. mUE nu este nici ea decât o oficină de vârf a barbariei globaliste!

14 septembrie 2021 14:55

Adevărat vă spun vouă! VOI NU SUNTEȚI O FAMILIE, VOI SUNTEȚI NIȘTE RATEURI, NIȘTE REBUTURI, ....... SUNTETI ANORMALI!

14 septembrie 2021 12:38

#rezistacii!!! Să-mi bag piciorul în valorile vostre și în toata famiqlia LGBTIQ!!!!

14 septembrie 2021 12:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.