Guvernul va adopta săptămâna viitoare prin ordonanță de urgență un program național suport "Din grijă pentru copii", a anunțat, marți premierul Florin Cîțu.

El a precizat că acest program prevede acces la servicii psihologice gratuite acolo unde este nevoie, în contextul pandemiei. Cîțu a mai spus că România va avea un sistem informatic performant, cu programe pentru analizare, sortare, profilare și decriptare a materialelor online cu caracter abuziv.

"România se numără printre primele țări din lume care vine azi cu soluții aplicate pentru copii, în contextul pandemiei de Covid 19. Lucrările comitetului pentru elaborarea programului național de suport pentru copii în contextul pandemiei, , au fost finalizate iar OUG urmează să fie adoptată de Guvern săptămâna viitoare.

Integral pe Digi24Comentarii

Lute ma panarama infractionala au inceput sa te frece grija de oameni ,copii ,bolnavi nu fi javra si incurca mai rau lucrurile prin legislatie,Stai linistit ca oricum esti pe faras sau nasalie ,tu alegi !!!Asa se intampla cand omul are palaria mult prea mare pentru el !!!

14 septembrie 2021 16:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.