Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, a făcut astăzi declarații după ce în ultimele 24 de ore în România au fost înregistrate 3929 de cazuri noi de coronavirus.

Peste 80% dintre persoanele care se infectează cu SARS-CoV-2 sunt nevaccinate, iar peste 92% din decese s-au înregistrat în rândul persoanelor nevaccinate, a transmis Valeriu Gheorghiță.

„În spațiul public se transmit informații complet incorecte și inexacte că persoanele vaccinate îmbolnăvesc persoanele nevaccinate, că fac infecții asimptomatice sau infecții subclinice. Pot să vă spun că din punct de vedere comportamental, persoanele vaccinate sunt persoane care respectă și celelalte măsuri de prevenție, sunt persoane extrem de atente la riscul de infecție.

De asemenea, faptul că peste 80% dintre persoanele diagnosticate sunt nevaccinate se traduce și printr-un comportament la risc, și anume o percepție redusă a riscului de infectare. Fiecare persoană își evaluează propriul risc plecând de la contextul și membrii din familie.”, a declarat Valeriu Gheorghiță într-o conferință de presă.


Comentarii

Domn colonel, iar o dai cu mucii-n fasole! Vrei să spui că vaxcinații români ecce nemuritori?! Sau că în Românica vaxcinul ecce mai tare ca în Israel, SUA, Marea Britanie sau Germania?! Păi, în Israel, la un grad de vaxcinare de 80%, 95% dintre infectații cu Delta ecce vaxcinați cu schema completă. Asta înseamnă că vaxcinații ecce, în realitate mult mai vulnerabili și mai contagioși decât nevaxcinații! În Marea Britanie, persoanele de peste 50 de ani parțial sau total vaxcinate reprezintă 68% dintre cei spitalizați și 70% dintre decedații cu Covid. În statul american Massachusetts, vaxcinații reprezintă 80% dintre spitalizați. Dar cel mai grav ecce ceea ce a dezvăluit consorțiul Vaccine Impact despre efectele vaccinării în întreaga lume. Până în luna august curent se înregistraseră 1295 de decese postavaxcin în Marea Britanie, 5888 în SUA și nu mai puțin de 13.867 în Europa!!! Numai în Românica s-ar fi înregistrat ZERO decese datorate vaxcinării anticovid. Asta deși presa a documentat cel puțin 20 de cazuri. Așadar mințiți în mod ordinar, domnule colonel! Acolo unde cei ce raportează sunt onești, situația apare drept reală, în timp ce la noi situația reală este ocultată la greu.Nu mai aveți strop de credibilitate.

14 septembrie 2021 18:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.