Consilier onorific al premierului, Nelu Tătaru a declarat marți, în exclusivitate la DigiFM, că va discuta cu Florin Cîțu despre introducerea vaccinării obligatorii sau testarea săptămânală pentru personale din sectoarele esențiale de activitate, precum profesori, polițiști, pompieri sau jandarmi. Obligativitatea imunizării ar putea fi impusă și pentru persoanele vârstnice, bolnavii oncologici sau cei imunodeprimați. "Ne gândim la vaccinare sau testare săptămânală. Acestea sunt opiniile pe care eu, ca și consilier onorific, le promovez la nivelul primului ministru, în care fac o evaluare a stării actuale", a spus Tătaru.

Într-un interviu acordat jurnalistului Adrian Cojocaru, la DigiFM, Nelu Tătaru susține că România se află în prezent într-un val patru, care este mai agresiv decât primele două, motiv pentru care sunt necesare măsuri urgente de stopare a răspândirii Covid-19.

Tătaru a spus că intenționează să îi propună premierului Cîțu să existe vaccinare obligatorie la categorii esențiale sau testare săptămânală.

Integral pe Digi24Comentarii

Lulu Ca sa nu arubce alea 120 de milioane de doze de vaccin contractate ca prostii din timpul lui !!!

15 septembrie 2021 16:11

Ce față de PORC are acest pnl-ist îmbâxit!

15 septembrie 2021 10:41

Nelu Apendicită amușinează și dă iar din coadă! Deh, pandemia săraca, dacă-l parafrazăm pe „poetul nostru nepereche” am putea zice: „Ce ecce pandemia? / Ecce lung prilej pentru durere, / Căci lacrimi multe lor le-aduc / Iar nouă munți de bani cu mia.”

15 septembrie 2021 9:16

Vaccinare OBLIGATORIE pentru categoria profesională ”ȘOȘONARII P.N.L.”! Așa poate vom scăpa de PROȘTI!!!!!

15 septembrie 2021 8:43

Categoriile de Pesoane: Buna seara, sunt un cetatean oarecare si as dori ca la rândul meu sa-i propun EURO-maimutzei Cacâtzul F. s-o "imunizeze" / "protejeze" pe co-maimutza sa din poza cu (cel putin) 70-80 de doze administrate în varice, în carotida, în maduva spinarii si în splina, ca sa ne asiguram ca supravietuieste "pandemiei" de guvizi 19-20-21-22- ... 94!

14 septembrie 2021 22:51

Alexandra Andronie - UP DATE: Nelu Tătaru a mai declarat marți, în exclusivitate la DigiFM, ca vaccinarea obligatorie va începe cu sub-oamenii din "categoria" ... mea, dat fiind ca testarea serurilor experimentale TREBUIE facuta oricum pe EURO-maimutze (de teapa mea, n.m.), înainte da a fi aplicata oamenilor (adica Dvs., n.m.). Cu respect, AA

14 septembrie 2021 22:45

Elvis Opritil pe acest ins din delir, se crede salvatorul planetei.Oare cum are parte România numai de astfel de creaturi.

14 septembrie 2021 21:16

Lulu Saracul, a imbatranit !!!

14 septembrie 2021 18:02

Andrei Trebuie sa tineti cont ca multi oameni au anticorpi facuti dupa ce-au trecut prin boala, fara sa fi fost vreodata diagnosticati cu Covid. Trebuie sa-i luati in considerare daca sunteti onesti. Anticorpii conteaza in primul rand daca-i ai, apoi vaccinul. Pt ce sa se vaccineze o persoana care are deja anticorpii!?!?

14 septembrie 2021 18:00

Dan Băiatule merge la un control de specialitate, il plagiezi pe ministrul grec, numai că ce sa vezi, ăla si-a retras declarația, iar tu, că un papagal o reciti acum.Omul a realizat gogorita și a făcut un pas înapoi.Auzi la Tătaru," din poziția mea de consilier onorific" Ba, la proximele alegeri din cauza unor ghelbanosi că tine pnl nu va face 5 procente.Caii troieni din PDL au distrus pnl-ul.

14 septembrie 2021 17:58

Fute repede un sobolan negationist! Acum!

14 septembrie 2021 17:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.