Preşedintele României, la Palatul Cotroceni, delegația Enel Group, condusă de Francesco Starace, CEO Enel Group. În cadrul întâlnirii, au fost discutate principalele provocări cu care se confruntă în prezent piața energiei la nivel european, precum și aspectele specifice pieței autohtone, ale cărei evoluții din ultima perioadă au creat îngrijorări majore la nivelul consumatorilor casnici și industriali.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a primit marți, 14 septembrie 2021, la Palatul Cotroceni, delegația Enel Group, condusă de Francesco Starace, CEO Enel Group.

În cadrul întrevederii, conducerea Enel Group a prezentat activitatea companiei și planuri de investiții ambițioase, care vizează dezvoltarea de noi capacități de producție a energiei electrice din resurse regenerabile, precum și obiective privind sustenabilitatea rețelelor de distribuție, în contextul priorităților axate pe digitalizare și electromobilitate.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Dan Au discutat gargara, frecție la picior de lemn, întâlnire electorală ptr cutulache. Acum sigur acest șef Enel se va întâlni nu și cu cutulache că sa să laude și el cu grija fata de romani.Bai, sunteți jalnici, la alegeri vă vom da șuturi in cur să vă duceți in Somalia.Ati distrus tara, cum nici Băsescu nu a făcut-o.

14 septembrie 2021 19:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.