UPDATE: Fostul deputat PSD, Viorel Hrebenciuc, a fost luat de polițiști de acasă și va fi încarcerat la Penitenciarul Rahova, după ce Curtea de Apel București l-a condamnat la 3 ani de închisoare.

După decizia Curții de Apel București, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale a pus în aplicare mandatul de executarea a pedepsei cu închisoarea pentru Viorel Hrebenciuc. Viorel Hrebenciuc, în vârstă de 68 de ani, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. Hrebenciuc urmează să fie încarcerat la Penitenciarul Rahova

Laura Georgescu, fosta șefă a DNA, a fost condamnată la 4 ani și 4 luni de închisoare. Polițiștii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale au pus în aplicare mandatul de executarea a pedepsei cu inchisoarea, emis pe numele ei, astfel că fosta șefă DNA este în custodia polițiștilor și urmează să fie încarcerată.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

nea corectu La functia,varsta si vechimea lui in politica a cazut ca musca in lapte in haznaua infractorilor de rand .Pentru ce?Pentru cine?A trait degeaba ,va muri batran si prost in uitarea generala.Vaaaiii de capul lui.

15 septembrie 2021 10:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.