Tabăra Cîțu din PNL a găsit soluția pentru a-și asigura victoria la congresul din 25 septembrie. Potrivit documentului obținut de Realitatea PLUS, la congresul PNL, delegații vor fi triați și lăsați să participe doar cei la care au trecut cele 10 zile de la imunizarea anti-COVID-19, precum și cu test sau dovada trecerii prin boală. Adresa internă trimisă către filialele PNL chiar marți, 14 septembrie, a fost prezentată, în exclusivitate, la „Culisele statului paralel”, cu Anca Alexandrescu.

Potrivit documentului, condițiile de participare la congresul PNL din 25 septembrie sunt vaccinarea anti-COVID-19, de la care trebuie să treaca cele 10 zile, după imunizare, test RT-PCR cu cel mult 72 de ore înainte și cu test rapid făcut în ultimele 48 de ore, precum și dovada trecerii prin boală.

Anca Alexandrescu a anunțat că „gurile rele spun că și-au luat încă o modalitate de a face selecția celor care trebuie să participe la vot, dar, pe baza evoluției îmbolnăvirilor se ia tot mai clar în calcul să se facă un congres online, ca să controleze și mai bine voturile”.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.