Harta României cu gradul de dezvoltare al școlii se suprapune persfect cu harta României legată de vaccinare, a declarat secretarul de stat Andrei Baciu, din Ministerul Sănătății, la Digi24. Acesta a spus că educația condiționează dezvoltarea oricărei societăți în general și, în particular, condiționează și acțiuni importante din domeniul sănătății, cum este vaccinarea.

Baciu a fost întrebat de moderatoarea emisiunii cum comentează imaginile filmate într-o școală din mediul rural, din comuna Ulmu, județul Călărași, unde elevii aveau acces doar la o toaletă insalubră, cu wc turcesc, o chiuvetă în curte la care se spălau pe mâini, din care apa se scurgea într-o găleată de vopsea lavabilă.

„Dacă ai o abordare punctuală nu vei reuși să schimbi o problemă structurală de sistem. Două lucruri importante vreau să menționez aici: în primul rând, deși cineva care lucrează în domeniul sănătății ar putea ar fi tentat să spună că sănătatea este prioritară, eu consider realmente că educația este fundamentul dezvoltării și modernizării oricărei societăți, în special a societății românești.

Integral pe edupedu.roComentarii

Mihai Peticilă-Bouleanu Propagandescu Precizez aici ca nici suedezii nu se lasa injectati si nici 60% din cadrele medicale din SUA, ceea ce ma întareste în convingerea mea ca "deci educația condiționează vaccinarea".

16 septembrie 2021 8:11

Andrei Baciu - un alt educăcat! De unde dracului îi tot scoateți, băi fraților?I Citiți tot harticolul și minunați-vă de splendoarea limbii de lemn și a exprimărilor chinuite. Vedeți chiar în titlu: „Harta României cu gradul de dezvoltare AL școlii...” Corect este „gradul de dezvoltare A școlii”, deoarece „dezvoltarea” este a școlii, nu „gradul”. Aici nu este vorba de acord logic și acord gramatical, ci de agramatism pur și dur! Însuși termenul de „dezvoltare a școlii” este un barbarism iacceptabil. Poți să spui „dezvoltarea învățământului”, dar nu a școlii! Și tot în titlu găsim exprimarea „harta Romîniei LEGATĂ DE VACCINARE”, după care concluzia abruptă cum că „EDUCAȚIA CONDIȚIONEAZĂ VACCINAREA!!! Se vede de la o poștă că băiatul ăsta NEȘCOLIT temeinic, dar ajuns prin cine știe ce inginerie politică mare sculă în Ministerul Sănătății, a venit cu un punctaj de idei, dar nu-l duce nici mintea și nici vocabularul să spună clar și corect ce are de spus. Păi, bă nătărăle, există somități ale medicinii mondiale, între care și laureați ai Premiului Nobel, care denunță vehement caracterul periculos al așa-ziselor vaccinuri anticovid și califică vaccinarea drept o acțiune de GENOCID împotriva speciei umane! Chiar și un om cu adevărat educat, care citește „et altera pars”, se poate dumiri repede cum stau lucrurile. Numai voi, tinerii analfabeți funcționali, cu cultura feisbucilor la bază și cu studii făcute la distanță, prin cluburi de noapte, puteți înghiți pe nemestecate și promova cu entuziasm propaganda globalistă și obiectivele acesteia. Între alte, contribuiți nu la „dezvoltafrea școlii”, ci la distrugerea acesteia!

15 septembrie 2021 12:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.