La peste cinci ani de la lansarea a ceea ce am crezut cu toții că avea să fie proiectul său de mandat și, în sfârșit, educația ar fi intrat într-un proces de consolidare și reformare, cifrele și datele statistice ne demonstrează că Președintele României a făcut fix opusul.

Prin „România Educată”, Klaus Iohannis a monopolizat domeniul tocmai pentru ca nimeni să nu perturbe marasmul școlii românești. Rând pe rând, toate guvernele din vremea sa (USL 2.0, tehnocrații, cele ale PSD, Guvernele Orban I și Orban II sau Guvernul Cîțu), nu s-au atins de educație, nu care cumva să-i încurce cineva marele proiect al Președintelui.

România Educată, debut aniversar

Pe 24 ianuarie 2016, la aniversarea celor 157 de la Unirea Principatelor Române și puțin peste un an de la preluarea mandatului de Președinte al României, Klaus Iohannis anunța proiectul său de mandat: România Educată.

Integral pe edupedu.roComentarii

Ciprian Puric (EURO-paduche lat, n.m.): Pe mine ma nemultumeste la maximum ca "Iohannis a monopolizat domeniul tocmai pentru ca" sa nu-l monopulizeze EURO-bulangii nostri, cu "educatia" HOMO-sexuala, miza fiind (tot) minorii Dvs.. Cu respect, CP

16 septembrie 2021 23:19

Pute Denumire corecta Romania Educacata !!

16 septembrie 2021 12:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.