Avem o criză enormă generată de prețurile la energie. Reacția statului român ne arată că nu mai avem, de fapt, stat care să ne protejeze cât de cât. Avem în schimb un președinte care se întâlnește cu șefii companiilor care sunt parte din criză și nu ne spune nimic după. Nu merităm nici măcar să știm ce face primul nostru om aflat în slujba publică, primul slujitor, președintele?

Statul român e „prea minimal”. România are puțini angajați bugetari, vă puteți uita pe toate statisticile din UE. Știu că auziți fix inversul, asta nu înseamnă că auziți adevărul.

Din acești bugetari, în pozițiile-cheie de prin zonele de reglementare a piețelor, majoritatea acționează ca niște lobbyști pentru firmele private pe care ar trebui să le țină sub pază. Adică, după ce că avem puțini bugetari, bună parte din ei nici nu se consideră bugetari, ci rentieri ai capitalului sau, ai lui mămica‘, tăticu‘, iubitu‘.

Integral pe LibertateaComentarii

pensionar Gargara , la asta se pricepe werner, si pe asta trebuie sa o citeasca, dupa ce i-a scris-o careva din suita.

17 septembrie 2021 7:13

Costi Rogozanu-Găozanu: Reamintesc cititorilor mei ca pâna acuma s-a strecurat pe surse că Iohannis a vorbit (exclusiv) despre ... animale (mai precis: despre EURO-maimutze, bulangi elghebete-ORL. feminizde, EURO-laci & al. n.m.) - iata însa ca azi s-a întâlnit cu boșii de la Enel (cu ECO-Mafia "green", n.m.) și ca a vorbit cu aia (si) despre ... oameni - e un progres evident, care nu putea scapa unui observator atent de teapa mea, nu?! Cu respect, CR

16 septembrie 2021 22:48

Codrin Ștefănescu, oase de șmecher ciclop, boașele mele se întâlnesc săptămânal cu bărbia ta...

16 septembrie 2021 19:37

Pute Adevarul e ca el nu a spus nimic si deabia s-a aptinut sa nu atipeasca,asa ca nu-l mai chnuiti sa si vorbeasca ...

16 septembrie 2021 18:15

ciclop vrei sa spui "s-a intalnit cu boasele " de la ..., este acelasi lucru. aceleasi rezultate !!!

16 septembrie 2021 16:40

ciclop cetateanul k.w.iohannis , presedintele "part time " si "primul navetist al tarii " si cel care se face vinovat de dezastrul politic, economic si social din tara impreuna cu "guvernul meu - pohta ce-a pohtit " , acum se face ca lucreaza si "a vorbit discutii ", in rest ramane asa cum a fost !! Maine e vineri , pleaca la Sibiu si pana luni isi face somnul de frumesete , nu mai avem presedinte !!!

16 septembrie 2021 16:38

solo M-am inselat groaznic cu Iohannis. Credeam ca daca-i neamt va face ordine. Groaznica pacaleala. Pai daca era neamt ar fi plecat si el de aici, din kktul asta de tara.

16 septembrie 2021 15:46

noi Johanis scrasneste din masele, numai cand acuza pe nedrept si intentionat - in mass media internationala si nationala, numai ca sa faca rau romanilor, chestia cu "antisemitismul", fuhrerul vorbind, in fapt, de funie in casa spanzuratului. Tace mucles ca mortul fuhrerul, cum nu vor putea sa-si plateasca romanii facturile la gaze/electr, si vor ajunge pe stada .

16 septembrie 2021 13:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.