Cercetătorul Octavian Jurma îşi mărturiseşte într-o postare pe reţeaua de socializare durerea şi revolta în faţa valului 4 al pandemiei care urmează să devină un tsunami.

„Ce durere să asişti neputincios la suferinţa poporului tău! Mi-a rămas în minte mama care întreba la o emisiune ce va face cu copilul dacă şcoala trece în online şi ea nu poate rămâne acasă pentru că îşi va pierde slujba… Le puteam avea pe toate, şi şcoala şi munca şi distracţia, dar nu ne-am vaccinat şi le-am pierdut pe toate, pentru că i-am crezut când s-au jurat că pandemia a trecut“, scrie cercetătorul.

„Tragediile de azi şi de mâine nu mai pot fi rezolvate“ Jurma atrage atenţia că, în situaţia în care ne aflăm, doar un miracol ne mai poate salva. „Să ne rugăm personal lui Dumnezeu să ne salveze ţara, că mulţi din slujitorii săi propovăduiesc adevărul în biserică, dar îl neagă în afara ei. Nimic nu mai poate schimba ceea ce vine în următoarele două săptămâni, nimic.

Integral pe AdevărulComentarii

Ce față de C.U.R. are acest IMBECIL!!! Băi kkt bolnav, mergi și pune mâna pe un tratat de imunologie nu mai sufla prin trompete ca boul!!!!

17 septembrie 2021 9:33

Ecce Kur Rupt, sodomitul de serviciu al P$D, șobolan lelinist cu trecut comunist 23:02 - 00:21, un aurolac distrus (și) de sodomie.

17 septembrie 2021 4:18

KlauSfincter (nesătul) JohANUS, poponar pasiv Astai-i pohat ce-am pohtit, poponărie la vedere și vaccinare pe față!

17 septembrie 2021 0:21

Octavian Jurma avertizeaza: EURO-poolla se îndreapta vertiginos cu Nucleu' Dur în frunte spre cavitatea bucala a lu' Dvs., motiv pentru care va sfatuiesc sa deschideti ciocku', ca sa nu va sparga dintii/proteza!!!

16 septembrie 2021 23:12

Hadevărul ustură, iar cel ce-l spune ecce un tuberculos nenorocit, fost comunist, pizdac amu!

16 septembrie 2021 23:03

Liga Sodomiților Comuniști Ne dezicem de Kur Rupt. Nici Satan n-ar avea ce să profaneze la el... He is the epitomy of evil.

16 septembrie 2021 20:04

Ecce Kur Rupt, decanul de varsta al postacilor sodomiti bolsevici 14:33

16 septembrie 2021 19:13

Ecce Kur Rupt, membru in PCR/PSD de 50 de ani, belșevic distrus de sodomie Mai Kur Rupt, am mai vazut oameni de rea credinta, dar tu ii intreci pe toti.

16 septembrie 2021 19:13

Auzi, îl doare ceva pe educăcatul Jurma. Îl doare în cur. Mai scrie un harticol provaxcinare, mai ia un ban, unde mai pui că mai ecce și invitat la Cotroceni pentru fo acțiune publicitară! Dacă te doare cu adevărat ce i se împlântă „poporului tău”, citește adevăratele studii științifice despre Covid și vaccinare, apoi povestește și boborului despre genocidul medical ce se practică împotriva acestuia, despre efectele adverse pe termen scurt ale vaccinării, care au început să iasă la lumina ... tiparului, dar și cele pe termen lung, care acum abia se întrezăresc, ambele fiind de domeniul groazei! Somități medicale responsabile pentru soarta omenirii, inclusiv laureați Nobel, își asumă riscul de a dezvălui efectele grave și reale ale vaccinării, precum și interesele cinice, inumane al promotorilor acestei conspirații mondiale, în timp ce scribălăii mărunți ca tine, Jurma, ciugulesc și ei acel bănuț, ochiul dracului, cuvenit slugilor. Asta dacă nu cumva sunt chiar idioți și nu înțeleg pe ce lume trăiesc. Pentru depopularea planetei și instaurarea Noii Ordini Mondiale (imperiu mondial unic, fără națiuni, fără istorie și tradiții, dar cu „oameni unidimensionali”, plați, cu mușchi, dar fără memorie și creier) ecce necesari și idioți ca tine, cercetătorul flocilor inghinali ai marilor globaliști!

16 septembrie 2021 14:33

Fute repede un sobolan negationist! Poarta masca! Ai grija, anti-vaxerii au paduchi si, multi sunt asimptomatici.

16 septembrie 2021 13:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.