Petrică Cercel a murit joi din cauza COVID-19, după ce a fost internat acum câteva zile la Terapie Intensivă, la un spital din Capitală. Vestea tristă a fost anunţată şi de colegii săi.

În urmă cu câteva zile, Ionuţ Cercel, fiul artistului, anunţa că că tatăl lui este bolnav şi că a fost internat în spital după ce se infectase cu COVID-19. Prietenii şi colegii de breaslă au transmis pe reţelele de socializare mai multe mesaje de condoleanţe, după pierderea îndrăgitului interpret.

„Prietenul si colegul nostru drag,Petrica Cercel,a incetat din viata,o mare voloare a muzicii noastre,un parinte care si a crescut copiii frumos,un om care nu deranja niciodata.sunt trist,dar Dumnezeu sigur are nevoie de el,de la chemat langa El”, a scris pe Facebook Adi de la Vâlcea.

Integral pe AdevărulComentarii

George-Andrei Cristescu: Ceea ce voiam eu sa spun e ca uite ca mai mor si de-ai lor, nu doar de-ai nostri (indiferent de ce scriu aia pe certificat, n.m.) rezultatul constând în diminuarea masurabila a gradului de salubritate fonica a cartierului Dvs. (stimati concetateni, n.m.).

17 septembrie 2021 22:06

nea corectu Ceeee cooovid ma ?care Cooovid?nu egziiiista asaaa ceva.E conspiratie sa ne omoare astia prin vaccinare.Sau a astora care ne spun sa Nu ne vaccinam.Io m-am vaccinat.Da ....cine moare pana la urma?vaccinatii ?sau nevaccinatii?Cercel era?Vaccinat ma era ?

17 septembrie 2021 9:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.