Regizorul și jurnalistul Mihai Dragolea, care filma un documentar internațional despre tăierile ilegale de păduri din România, a fost bătut crunt de circa 20 de indivizi într-o pădure de pe raza comunei Coșna (jud. Suceava). Echipamentul și toate înregistrările i-au fost distruse, anunță Greenpeace pe pagina sa de Facebook.

Alături de el se aflau un coleg și activistul de mediu Tiberiu Bosutar, care îi ajuta pe cei doi să identifice dovezile defrișărilor forestiere din Bucovina.

Atacul a fost sever, două dintre victime pierzându-și cunoștința în drum spre Spitalul Municipal din Vatra Dornei. Câțiva dintre atacatori au fost identificați și duși la Secția 15 de Poliție din Vatra Dornei.

Integral pe HotnewsComentarii

nea corectu Va inchipuiti ca daca m-as angaja ca agent de politie ,as pazi padurea?Daca mi se cere si intra in atributii;e mele ?Da.O pazesc.Dar nu va trece nimeni la o distanta mai mica de 200 m de cel mai apropiat copac.Decat cei care isi culeg porumbul.ATAT.

17 septembrie 2021 9:14

Pute Hoarde fasciste legionare anii 40 si mai angajam politisti de ce ca sa le tina de sase,incompetenta peste tot sau pe nemteste Romania Educata !!Batausii sunt ca si liberi !!Bode esti o catastrofa si mai speri si mai sus !!!

17 septembrie 2021 9:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.