“Vaccinarea obligatorie nu a fost niciodată susținută de mine, în calitate de ministru al educației, și nu e susținută nici acum. Îndemnul la vaccinare este altceva”, a anunțat în această dimineață ministrul Educației, întrebat de jurnaliști dacă susține vaccinarea obligatorie a profesorilor.

Sorin Cîmpeanu a precizat că Ministerul Educației va face publică astăzi situația infectărilor cu noul coronavirus în rândul elevilor și a personalului din școli, “cu sprijinul Direcțiilor de Sănătate Publică”.

“Singura centralizare oficială va fi făcută de Ministerul Educației cu sprijinul Direcțiilor de Sănătate Publică. Atunci când vom avea rezultatele, ne vom raporta la aceste rezultate. În primul rând, cazurile de infectare raportate acum nu sunt generate de școală. Există o perioadă de incubație. Sunt infectările generate în urma altor activități, nu în școală”, a declarat ministrul Educației. Oficialul a adăugat că în următoarele 2 săptămâni vom putea vedea rezultate ca urmare a deschiderii școlilor.

Integral pe edupedu.roComentarii

Solo Mai desteptaciunea pamantului, tu auzi? Trebuie sa pui urgent laba pe TOTI profesorii (vii sau mortzi, ca la Bush, n.m.) si sa le tragi câte 5-6 doze de ARNm în gât, sa se "imunizeze 100%", dupa care sa-i iei pe suravietuitori si sa-i pui sa raga ca se simt amenintati de copii (ca aia sunt adevarata miza a tziganiei, n.m.) - nu?!

17 septembrie 2021 22:32

Solo Mai desteptaciunea pamantului, daca vrei sa nu distrugi scoala de tot, caci si asa e vai de capul ei, daca vrei sa se faca scoala fata-in -fata, asa cum ai spus de multe ori, atunci trebuie vaccinati toti profesorii ( evident dupa medici) . Voi sunteti mai destepti decat Ministrii din Franta, Italia etc?

17 septembrie 2021 13:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.