Artistul Tudor Chirilă critică autoritățile pentru lipsa măsurilor ferme de prevenire și combatere a abuzurilor forestiere, implicit protejarea mafiei pădurilor, în contextul în care doi jurnaliști și un activist de mediu au fost atacați, în Suceava, când documentau tăierile ilegale din România.

Tudor Chirilă a reacționat public, joi seara, după ce a aflat de atacul din Suceava asupra echipei din care a făcut parte și Mihai Dragolea, care a regizat documentarul despre singurul concert al trupei sale de la Arenele Romane din anul pandemic 2020.

Mihai Dragolea, regizor și jurnalist, realizatorul Radu Constantin Mocanu, împreună cu activistul de mediu Tiberiu Boșutar au fost atacați, joi după amiază, de 20 de indivizi în timp ce pregăteau filmările pentru un deocumentar internațional despre tăierile ilegale de păduri de păduri din România, după cum a anunțat Greenpeace România.

Integral pe GândulComentarii

Adevar ascuns - https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Georgia+Guidestones+Decoded&sa=X&ved=2ahUKEwik6_SBnofzAhXR-KQKHXYxBbwQ1QJ6BAg9EAE&biw=1563&bih=930&dpr=1

20 septembrie 2021 8:53

Mădălina Prundea UP DATE: "Riscam sa puna astia laba pe noi si sa ne "imunizeze" / "protejeze" cu forta, daca nu reactional prompt, cu toporul din dotare, la prima tentativa de încalcare a Constitutiei!" a mai declarat EURO-maimutza din poza...

17 septembrie 2021 22:14

ciclop principalul vinovat de dezastrul politic , social , economic si de aducerea tarii in colaps este cetateanul k.w.iohannis - presedintele "part time " si "primul navetist al tarii " impreuna cu "guvernul meu- pohta ce-a pohtit " cel care nu are nimic in comun cu problemele majore ale momentului; singurele preocupari : naveta Sibiu - Bucuresti, terminarea "in picioare "a mandatului , apoi trai nineaca, profesorasul "s-a scos " - beneficiii cacalau Maria ta , doua mandate cu scor final 0 -0 , apoi un post mic, mic cat se poate de mic , pe acolo pe sub ""fustele " Angelei Merkel si cealalta nemtoaica Ursula , cea cu 7 copii, dar cu imunitate mare , mare si care sa-l scape de problemele care il asteapta dupa terminarea mandatului , umbla vorba prin targ ca ar fi vorba de 5-6 lucruri grave inclhusiv putina tradare de tara !! asa incat rebuie "scos din priza " de la Cotroceni inainte de anul nou , asa nu mai are timp sa faca rau tarii !!

17 septembrie 2021 18:37

Victor Hrebenciuc noi, te-as fute-n cur. Ai uitat cate paduri am retrocedat eu pentru a fi defrisate, futu-te-n gura de uituc?

17 septembrie 2021 17:34

noi Herr Johanis cu prietenii austrieci macelari de paduri in Romania, este motivul pt care timp de 8 ani blestemati cu herr Johanis peste Tara, nu s-au votat si nici aplicat legi dure impotriva macelarilor de paduri, ar fi lovit in criminalii austrieci protejati de Herr.

17 septembrie 2021 17:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.