Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că dacă se menține trendul ascendent al ratei de infectare, elevii din București ar putea face școală online de la jumătatea lunii octombrie. De luni, elevii din 13 localități din țară, în care rata de infectare a depășit 6 cazuri la mia de locuitori, vor face cursuri exclusiv online.

„Vineri, erau 13 localități cu nivelul de 6 la mie depășit. Toată săptămâna acesta, din punct de vedere al raportării față de pragul de 6 la mie, sunt 13 localități care intră în online. Automat școlile din aceste localități vor fi în online până la coborârea ratei de infectare sub 6 la mie. În afară de aceste localități, sunt în online școlile care au intrat din motive de infrastructură. După care, avem aceste situații punctuale.

Sunt trei tipuri de motive pentru care s-a intrat în online: depășirea pragului de 6 la mie, motive de infrastructură care nu permit derularea activității cu respectarea tuturor normelor sanitare și cazuri de infectare confirmate,” a spus ministrul Educației într-un interviu acordat Digi24.

Integral pe GândulComentarii

K.K.-tul ăsta de Sorin este ceea ce se numește COADĂ DE TOPOR Totul pentru CONGRESUL PARTIDULUI , ........după ....POTOPUL!!!!!! Nu-ți este rușine DERBEDEULE, să-ți bați joc de copii noștri!???? Când îl mai vedeam, la DIGI, pupându-se în Ms-DOS cu lingăul de prelipceanu ....... Lua-v-ar DRAKU de animale pnl-iste SPURCATE!!!!!!!! Din păcate, pentru națiunea română, pnl a rămas acelasi partid ce l-a tradat pe Al. I. Cuza

20 septembrie 2021 12:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.