Pentru prima oară după 1990, procurorii au declanşat ample investigaţii în urma unui proces electoral în care sunt vizate atât personaje de la nivel înalt, cât şi simpli alegători „de profesie“.

Referendumul din 29 iulie s-a soldat cu o gravă criză politică şi cu patru importante dosare penale. Trei dintre acestea se află la Parchetul Înaltei Curţi, iar al patrulea, la DNA. Este pentru prima oară când autorităţile derulează anchete de anvergură privind fraudele electorale. În aceste dosare, sunt anchetate atât persoane de la nivel înalt, fiind puşi sub învinuire miniştri şi secretari de stat, cât şi personaje mărunte, precum lideri ai unor filiale locale de partid sau alegători „de profesie".

Integral în Adevărul

Integral pe AdevărulComentarii

Rodica Sa continue ancheta pana la final iar cei vinovati sa plateasca. Nu mai dorim ca si la viitoarele alegeri sa se intample astfel de nereguli si sa castige intr-adevar, cei mai competenti si seriosi candidati. de hahalere ne-am saturat.

10 septembrie 2012 13:32

nb Domnule ziarist trebuie sa vedeti mai intii care este frauda si apoi sa scrieti. Cu titlul total nepotrivit pe care l-ati ales speriati lumea. Nu credeti ca la alegerile de pina acum fraudele au fost mult mai mari ? De exemplu cind a fost ales presedinte Basescu? De acord sa se faca ordine , chiar in ceasul al doisprezecelea, dar ordinea trebuie sa-i vizeze pe toti cel putin de acum inainte . Cam asa ar trebui sa fie un mesaj impartial.

20 august 2012 10:42

Marcu Gîrlicilor, voi sunteți comuniști pentru că mințiți foarte mult! Eu îl credeam pe Dinu Patriciu om serios, chiar eram un mare fan al lui. Rușine că voi ne spuneți la toți că suntem infractori. Rușine

17 august 2012 14:38

stan Daca PDL si PSD sunt partide politice de ce nu rezolva problema politic.S-a revina Traian Basescu , sa demisioneze Ponta si sa se faca un guvern PDL-PSD pina la alegeri. La alegeri fiecare partid sa participe separat si nimeni sa nu mai fure iar apoi sa se faca o majoritate.

16 august 2012 10:04

stan Pusacaria este pentru pucisti si ii asteapta. Singura lor sansa reala este sa se autodenunte apoi sa sparga USL si sa faca un guvern interimar PDL-PSD pina la alegeri. Numai asa se poate rezolva tot cu conditia sa nu mai fure la alegeri. Voiculescu sa fie inchis pina la alegeri.

16 august 2012 9:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.