În 15 judeţe din ţară, în special în localităţi din mediul rural, procurorii, inclusiv cei din DNA au început să-i hăituiască pe cei care au votat la referendum. Scopul procurorilor este de a demonstra că au fost fraude majore la vot. „Fraudarea referendumului” este noua temă lansată de propaganda lui Traian Băsescu.

În comuna Dragoteşti, din judeţul Gorg, de două zile procurorii DNA merg din poartă în poartă şi întreabă sătenii dacă au fost la vot, dacă au votat şi, atenţie, pe cei care spun că au votat, îi mai întreabă dacă îşi recunosc semnătura de pe lista electorală, fie ea permanentă, fie suplimentară. Toate aceste au fost relatate de primarul comunei, Vili Pasăre, la Antena3. Tot acesta a mai precizat că unii dintre cei care au fost la vot au declarat procurorilor că nu au votat. „Anterior, vecini de-ai lor, simpatizanţi ai PDL le-au spus celor în cauză, că dacă spun că au fost la vot, nu vor mai primi pensie”.Integral pe CotidianulComentarii

ROMAN din Canada- CEI CE STIU CA AU FOST CORECTI ""NU AU PENTRU CE SE TEME""!!! INSA CEI CE AU FRAUDAT,,"""SA SE ASTEPTE ,APLICAREA LEGII SA LE FIE ""INVATATURA DE MINTE SI SA FIE CERCETATI SI CONDAMNATI """"EXEMPLAR"""!!!!!

11 aprilie 2013 6:41

ROMAN din Canada- CEI CE STIU CA AU FOST CORECTI ""NU AU PENTRU CE SE TEME""!!! INSA CEI CE AU FRAUDAT,,"""SA SE ASTEPTE ,APLICAREA LEGII SA LE FIE ""INVATATURA DE MINTE SI SA FIE CERCETATI SI CONDAMNATI """"EXEMPLAR"""!!!!!

11 aprilie 2013 6:41

@ovidiu Ma tu asta care ii ordoni banditului chior ce sa faca vezi sa-i lustruiesi oale cu limba inainte de a te asculta SCURSURA

10 septembrie 2012 16:28

ovidiu D-le Presedinte Basescu ! Cei 15 milioane de cetateni non-USL iti ordona sa te prezinti la Cotroceni , la post, incepind de Miercuri dupa decizia CCR. Orice impotrivire este nula si neavenita !

18 august 2012 15:34

stan Daca PDL si PSD sunt partide politice de ce nu rezolva problema politic.S-a revina Traian Basescu , sa demisioneze Ponta si sa se faca un guvern PDL-PSD pina la alegeri. La alegeri fiecare partid sa participe separat si nimeni sa nu mai fure iar apoi sa se faca o majoritate.

16 august 2012 10:05

stan Pusacaria este pentru pucisti si ii asteapta. Singura lor sansa reala este sa se autodenunte apoi sa sparga USL si sa faca un guvern interimar PDL-PSD pina la alegeri. Numai asa se poate rezolva tot cu conditia sa nu mai fure la alegeri. Voiculescu sa fie inchis pina la alegeri.

16 august 2012 9:36

dridea Gasiti voi o alta metoda de a verifica corectitudinea desfasurarii actului electoral ? Ce propune useleul in acest sens ? Cand apar ca votanti un numar dublu sau triplu ?! Erau clonati ? Veneau la votare cu tot arborele genealogic ?

15 august 2012 21:19

UP DATE: Încoltzita fiind de anchetatori dupa o haituiala ca-n filme, D-na Pizdiana Măssescu-Gheorghiu, (onorata mamă a distinsului autor al articolului) ne-a relatat ca a fost nevoită să se deghizeze în sperietoare de ciori si să stea ore în sir pe câmp într-un picior, de groaza că ar putea ajunge în situatia ingrată a d-lui Minstru Ioan Rus (anume sa fie nevoita sa spuna procurorolor adevarul).

15 august 2012 14:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.