Liviu Dragnea, fostul președinte al Partidului Social Democrat,a lansat o serie de acuzații la adresa șefului statului, Klaus Iohannis – duminică seara,cu ocazia primei apariții într-un studio tv după condamnarea din 2019 – pe care l-a descris drept „răul suprem”

Liviu Dragnea consideră că situaţia în care se află România acum este „o dictatură a lui Iohannis” cu un obiectiv clar, „să predea România bucată cu bucată, companie cu companie, domeniu cu domeniu”.

România, „o dictatură a lui Iohannis”
„Ce este acum în România este o dictatură a lui Iohannis. Este vizibilă pentru orice ochi informat și de bună credință. Există această structură de guvernare, coordonată de Iohannis, ajutată de PSD, coordonat și el de Iohannis, care au câteva obiective majore”, a afirmat Liviu Dragnea la Realitatea PLUS, citat de Antena 3.

Integral pe GândulComentarii

Dragnea, nimic altceva decat un mitoman...care traieste in lumea lui plina de conspiratii.

21 septembrie 2021 10:40

clujean Dragnea are dreptate ,Johanis este principalul vinovat si apoi puscariasul Catu si gasca , inclusiv cozile de topor Bogdan , Boc, Flutur (ala cu gainile), etc...

21 septembrie 2021 7:11

Elvis Prostul dacă nu-i fudul, parca nu-i prost destul. Chitie de mărgăritar ( partid)îi mai trebuia hotomanului. Stai bre acasă și mănâncă ce ai furat, și zi mersi că ești liber la cât de hot, ,arogant, și sfidător la adresa poporului ai fost.Chiar dacă nu-ți place și îți spune unul care în 30 de ani nu a votat PSD ul, acum acest partid chiar s-a reformat.Au folosit foarte bine deciziile justiției ptr a scăpa de tine și de camarila ta.Daca Ponta nu a reușit să facă un partid de 5 procente, tu nu aduni in afara de cei câțiva orbeți cărora le promiti tu și codin marea cu sarea , nu o sa adunați.O să pierzi și partidul fantomă și pe ironuca, că dacă te mai saltă ăștia, nu te va mai aștepta.

20 septembrie 2021 21:23

Liviu cel clar vazator Dom'le cata clarviziune in zicerile dom'lui Dracnea, estraordinara aceasta expunere "partiala" dupa cantonamentul din biblioteca puscariei. Acum va rog sa mai aveti putina rabdare pana intra dom' Liviu din nou la mititica si ne va da in totalitate ultima sa zicere. Nici nu mai respirati, cat suspans...... Sa traiasca la multi ani.....La Rahova

20 septembrie 2021 16:26

anti-PSD anti-POLITICA sau TOTAL ANTI Bre nea Anti, matale nu ai deschis nici un ziar sa vezi care este treaba in lumea asta, de vreun post de televiziune strain nici nu ma gandesc. Ai matale ceva de psd-ist in creier care te face sa crezi ca numai in Romanica sunt preturile mari si scumpiri la toate cele, ai voie daca asta este placerea matale, dar nu scrie prostiile astea ca le vede lumea nene si toti cei care sau ascuns la revolutie acum vor face ei rascoala ca nenea de la 11:52! I-ti dai seama ce kestie ! Hai acum mergi si-ti ia galeata de plastic si litrul de ulei si mergi la bar sa te cinstesti cu pretinii !

20 septembrie 2021 16:13

Ceaușescu a fost CONDAMNAT LA MOARTE pentru : - înfometarea poporului; - condamnarea poporului să trăiasca în frig; - condamnarea poporului să traiasca în întuneric;.........., ”Domnilor” de la guvernare, dacă nu luați măsuri urgente care să îmbunătățească nivelul de trai, cam ce credeți că vă așteaptă!? VOM INTRA PESTE VOI ȘI VĂ VOM RIDICA DIN DORMITOARELE VOASTRE, ȘI PE VOI ȘI FAMILIILE VOASTRE!!!!! FEREASCĂ-VĂ DUMNEZEU!!!!!!!

20 septembrie 2021 11:52

Anti-PSD, anti-POLITICĂ Din păcate, pentru națiunea română, omul ăsta (Liviu Dragnea) cam are dreptate. Cimpalacii care ”guverneaza” tara sprijiniți de interese străine, obscure României, l-au înlăturat pe Dragnea pentru a ajunge la ”butoane” si sa predea România bucată cu bucată, companie cu companie, domeniu cu domeniu”. Pentru faptul că în Spania preturile la energie au fost plafonae crede cineva că vor fi arestări? Unde sunt JEGURILE care ieșeau în stradă și RĂGEAU precum BOII ȘI VACILE!!!!!! De ce nu ies acum în strada când părinții și bunicii noștri nu-și permit să plateasca gazul, curentul????!!!!!!!

20 septembrie 2021 11:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.