Între Braşov şi Săcele se construieşte un supermarket. Unul dintre angajaţii firmei care realizează construcţia a „reuşit” să spargă o conductă şi a lăsat fără apă Spitalul Sfântul Constantin, Fabrica de Bere şi mai multe cartiere din Braşov şi Săcele.

Celebrul Dorel a dat „lovitura” la Braşov: a lăsat fără apă un spital, o fabrică de bere şi mai multe cartiere din două oraşe! O firmă care lucra pe Ocolitoarea localităţii Săcele, în zona supermarketului în construcţie, a realizat un foraj şi a perforat conducta de aducţiune de apă Ciucaş.

Compania Apa va repara conducta din zonă, dar, din cauza lucrărilor, alimentarea cu apă va fi oprită în mai multe zone din Braşov şi Săcele. În municipiul Braşov, apa va fi oprită pe Calea Bucureşti, între numerele 248 şi 310F şi între numerele 168 şi 279.

Integral pe AdevărulComentarii

pompierii ce rol au ? Bun, deci un prostalau a spart o conducta de apa, un prostovan si mai mare editeaza o fotografie cu pompierii.....care sting apa !?? Asta da ziaristica dom'le ! Halal de cei ce v-au instruit(???) ! Bai, voi nu aveti pic de rusine ?

20 septembrie 2021 16:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.